Търсене:
 
      Начало Зов за помощ 22 08 2018      
 
Оценка: / 2

Николай
Image

Николай Димитров е на 7 години, от Нова Загора. Ражда се преждевременно в седмия месец с тегло 1300 грама.С времето се установява, че Ники изостава във физическото си развитие. На 2 годинки му е поставена диагноза „Детска церебрална парализа, спастична квадрипареза”. Единственото лечение е ежедневна рехабилитация.
Напиши коментар (3 Коментари)
 
Оценка: / 4

Деца, дела и документи
Image

Министерството на здравеопазването предоставя възможност на всички нуждаещи се от лечение в чужбина деца

Helping handНяма дете, което да отговаря на критериите, приети от Обществения съвет, и да му е отказано лечение в чужбина, категоричен бе министърът на здравеопазването проф. Радослав Гайдарски в отговор на въпрос от народните представители Лидия Шулева и Атанас Щерев относно дейността и работата на Фонда за лечение на деца в чужбина, по време на парламентарния контрол днес, 15 януари.
Напиши коментар (9 Коментари)
 
Оценка: / 1

Повече българчета за България!
Image

Сутрешното шоу на Новото Радио Витоша се ангажира със социално значимата тема и отваря дарителска сметка с начални 3 000 лева. „Тройка на разсъмване“ по Новото Радио Витоша стартира за трета поредна година кампанията „Повече българчета за България“. Този път „на прицел“ са двойките, които не могат да имат деца, както и така наречената „пренатална диагностика“.
Напиши коментар (1 Коментари)
 
Оценка: / 3

Гьоркем
Image

Двегодишният Гьоркем Сали, от село Венец, Шуменско, се ражда недоносен. Когато навършва 6 месеца, за родителите вече е ясно, че момченцето не вижда. При последвалите офталмологични прегледи в Шумен, Варна и болница „Токуда” в София се установява „Ретинопатия и ретинални съдови изменения”.
Напиши коментар (5 Коментари)
 
Оценка: / 0
Все повече благотворителни кампании ползват Единната дарителска система “DMS – България”
Image

Все повече благотворителни кампании ползват Единната дарителска система “DMS – България” като начин за набиране на средства. От стартирането на краткия номер 17 777 до сега абонатитe на GLOBUL и vivatel са дарили 18 313 лв за общо 24 кампании. Повече от 80% от кампаниите набират средства за хора с тежки здравословни проблеми. Организации набират средства за различни каузи в обществена полза: осигуряване на архитектурно достъпна среда за деца с увреждания, лечението на ранени животни, съхраняване на защитени природни територии, превенция на трафика на деца. Най-голяма дарителска подкрепа получават кампаниите, свързани с деца и особено деца и млади хора, които се борят с тежко заболяване.
Напиши коментар
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Google
 
 
Facebook
Advertisement
  Моето Дете