Търсене:
 
      Начало Зов за помощ 23 09 2018      
 
Оценка: / 3

Кампании за лечение на деца

Инициативата "Спаси, дари на..."
Форум на "Спаси,дари на..."
Форум на НФ "Моето дете"


 Помощ за Вангел и дъщеричката му Елисавета

НФ "Моето дете" обявява кампания за набиране на помощи за Вангел и дъщеричката му Елисавета
Image

Вангел Христов от с.Узунджово, обл. Хасково е със 76% инвалидност, заради болест на Бехтерев, която вкостява ставите и води до пълно обездвижване. Страничен ефект от болестта е и заболяването глаукома, която без лечение води до пълно ослепяване. Мъжът е пенсионер по болест и се грижи сам за 10 годишната си дъщеричка Елисавета, която също има здравословен проблем- бронхиална астма, но е отличничка в местното училище.
Напиши коментар
 
Оценка: / 1
Има 90% шанс Кристиян да оздравее, ако събере нужните му средства
Image

12-годишно момче от София се нуждае спешно от 50 хил. евро, за да продължи лечението си от злокачествено заболяване. Лекарите в Хановер, които са оперирали детето преди месец, твърдят, че ако терапията не бъде прекъсната, детето има над 90 % шанс да оздравее.
На 19 май тази година 12-годишният Кристиян се оплаква за пръв път от главоболие. Личната лекарка на детето предписала аналгин, но той не помогнал, разказва бащата Венелин Великов.

Напиши коментар
 
Оценка: / 0
Как едно 6 годишно дете се бори за живота си, поради държавно безразличие и безхаберие

Image

На 24.08.2011 год. Министерски съвет отмени ограничението, заложено с Постановление № 195, с което се поставяше допълнителен лимит, касаещ само трансплантациите.Според отменения текст финансирането от ЦФЛД за трансплантации на деца в чужбина трябваше да е не по-голямо от трикратния размер на стойността на същите медицински процедури в България.
Напиши коментар
 
Оценка: / 3

Българската Коледа

Image

Изпрати картичка на приятел

“Българската Коледа” е благотворителна инициатива, която набира средства за лечението на болни български деца. Ако сте съпричастни към съдбата им, ако искате да върнете усмивката на техните лица, ПОДАРЕТЕ ИМ НАДЕЖДА! ДАРЕТЕ СЕГА!
Изпратете SMS на номер 1117 за М-Тел, VIVACOM и Глобул.
С всеки SMS дарявате 1 лев на дете в беда. Стойността на един SMS е 1.20 лв. с ДДС. Обадете се на номер 1117 за М-Тел, VIVACOM и Глобул, 0900 1117 за фиксирани абонати на VIVACOM или 09000 1117 за фиксирани абонати на М-Тел.
С всяко обаждане помагате с 1 лев на дете в беда. Стойността на всяко обаждане е 1.20 лв. с ДДС.
Направете банков превод към ОББ
БНТ За "Българската Коледа - 2011"
IBAN: BG13UBBS80023300186210
Напиши коментар (1 Коментари)
 
Оценка: / 1
Важна информация за кандидатстващите за подпомагане от ЦФЛД
Image

Правилникът за дейността и организацията на работа на Център „Фонд за лечение на деца”, приет на 18 май 2010 год., предвижда нов ред за кандидатстване. Заявленията за финансово и организационно подпомагане се подават директно до фонда, на адрес: гр. София, Национален център по опазване на общественото здраве, бул. “Акад. Ив. Ев. Гешов” №15, ет. 11, стая 21 и 22, до директора на ЦФЛД, а не в деловодството на Министерство на здравеопазването.

Напиши коментар (1 Коментари)
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Google
 
 
Facebook
Advertisement
  Моето Дете