Търсене:
 
      Начало Зов за помощ 22 08 2018      
 
Оценка: / 1


„Хасково за Мими” – можем да помогнем на едно дете !
Image

Хасково за Мими”- това е мотото на благотворителен концерт, който ще се проведе на площадка „Спартак” на 28 април от 18 часа. Идеята за него е на родителите на малката Мими, която вече 7 години се бори с коварни болести. Мими трябва да замине за нова диагностика на заболяванията в Израел, а за целта на семейството й са нужни пари.
Напиши коментар (1 Коментари)
 
Оценка: / 1

Нова кампания за Гошко Борисов

Image

Преди 3 години, след драматична и тежка, но за сметка на това изключително удовлетворителна кампания, Гошко беше опериран в Бостън по специалната нова процедура СТЕП - операция с многократно по-висока успеваемост и по-щадяща от класическата трансплантация на тънки черва.
Операцията беше напълно успешна.

Продължението ТУК...

 


 


Напиши коментар (2 Коментари)
 
Оценка: / 0

Кампании за спасяване на детски живот

Image


Инициативата "Спаси, дари на...": http://save-darina.org
Форум "Спаси, дари на..."
Форум НФ"Моето дете"

Продължението ТУК...

Напиши коментар
 
Оценка: / 0

 

Дебат за отмяна на ДДС върху дарителски sms

Image

Всички познаваме до болка феномена благотворителна кампания за животоспасяващо лечение. Изстрадваме го всеки ден, година след година. От години деца и възрастни организират сами акции за набиране на средства за живота си. И в момента, по данни на Български дарителски форум, сто двайсет и пет човешки съдби зависят от състрадателността ни. До тези нуждаещи се хора застават хиляди, които отделят от заплатите и пенсиите си постоянно, за да помагат. Благодарение на тяхната отзивчивост и щедрост, много болни получиха своя шанс и днес са живи и здрави.

Продължението ТУК...

 


 


Напиши коментар
 
Оценка: / 2
Хапче за купон- хапче доживот

 

Image

Това е една от онези истории, за които хората казват- абе, чувал съм, че има такова нещо, но не съм виждал. Преди 6 години тя беше на първите страници на вестниците, последва дело, присъда, после мина време и - както обикновено става с такива драми- тя остана да се развива пред очите на единствените си свидетели- преките потърпевши.

Продължението ТУКНапиши коментар
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Google
 
 
Facebook
Advertisement
  Моето Дете