Търсене:
 
      Начало Инициативи 20 07 2024      
 
Оценка: / 1

Националният „Поход за Семейството“ ще бъде на 15 юни
Image

Събитието в подкрепа на брака, семейството и децата тази година ще се проведе в София, Пловдив и Варна. Освен традиционните шествия, организаторите са подготвили концертни програми и много забавления за всички присъстващи. Най-големият празник за родители и деца в страната ще започне в 16:00 часа, едновременно в София – пред Народния театър „Иван Вазов“ – и във Варна – на сцена “Раковина”, в Морската градина. Началото в Пловдив ще бъде в 18:00 часа на площад „Аптека Марица“.

Продължението ТУК...
Напиши коментар
 
Оценка: / 0

Обществено обсъждане на “Стратегия за детето 2024-2030 г."
Image
От Сдружение “РОД ИНТЕРНЕШЪНЪЛ” Ви каним на Обществено обсъждане на “Стратегия за детето 2024-2030 г." в гр. Пловдив на 18-ти май 2024г., събота, от 11:00, в НЧ "Възраждане".

Напиши коментар
 
Оценка: / 20

18 години НФ "Моето дете"
Image
Приятели, на 25 април 2006 г. създадох Национален форум "Моето дете"- доброволческа организация, общност от родители и специалисти работещи с деца, идея в която повярваха много хора. През тези години успяхме да реализираме 15 благотворителни кампании в които се включиха стотици хора от цяла България и да подкрепим десетки такива в помощ на деца и семейства в беда. Организирахме над 40 инициативи, 10 работни срещи на дамския клуб, един семинар, една петиция и десетки празнични програми за деца лишени от родителски грижи.
Напиши коментар
 
Оценка: / 2

Коледен празник донесе радост на децата, посещаващи ЦКОДУХЗ- Хасково!
Image
Коледен празник за своите малки потребители, организира Центърът за комплексно обслужване на деца с увреждания и хронични заболявания (ЦКОДУХЗ)- гр. Хасково. В празничната програма участваха Детската формация към Фолклорен ансамбъл "Златна Тракия" с рък. Златка Тимонова, както и малките изпълнители Давид- Александър от Младежки център- Хасково и Никола. Разбира се Дядо Коледа и Снежанка раздадоха на децата посещаващи центъра коледни торбички с подаръци и изненади, за които помогнаха дамите от НФ "Моето дете" и дарители.

Напиши коментар
 
Оценка: / 1

Коледни торбички с изненади ще получат малките потребители на ЦКОДУХЗ- Хасково
Image
45 коледни торбички подготвиха 20 дами от Хасково и региона за децата, посещаващи Центъра за комплексно обслужване на деца с увреждания и хронични заболявания (ЦКОДУХЗ)- гр. Хасково! Торбичките са с коледни подаръци за различните възръсти на децата- потребители на центъра и съдържат подходящи книжки с приказки и книжки за оцветяване, образователни игри, конструктори, играчки, пъзели, блокчета за рисуване, цветни моливи, пастели, боички, пластелин, и други изненади.

Напиши коментар
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Google
 
 
Facebook
  Моето Дете