Търсене:
 
      Начало Инициативи 21 06 2024      
 
Оценка: / 4


Отворено писмо

Image

От неправителствени организации, родители и граждани с изявена позиция по въпросите, свързани с разглеждания в Народното Събрание Проектозакон за предучилищното и училищното образование до всички отговорни институции.

Уважаеми Дами и Господа, Народни представители,

Ние, долуподписаните граждански и родителски организации искаме ясно да изразим несъгласието си със задължителното институционализиране на 4-годишните деца, както и с липсата на алтернативни форми на образование в Република България.
Напиши коментар (1 Коментари)
 
Оценка: / 2

Аргументирано искане до Президента за вето по отношение на чл 8 от ПЗПУО

Image
Г-н Президент,

Въпреки гражданското недоволство, липсата на обществена подкрепа, липсата на реална обосновка и липсата на необходимост от въвеждането на задължителна предучилищна подготовка за децата от годината на навършване на 4 години, както и явното противоречие с редица правни норми, на 18 януари, народните представители приеха това „нововъведение” като част от готвения закон за образованието.
Напиши коментар
 
Оценка: / 8

Национален форум "Моето дете" на 6 години
Image

На 25 април 2012 г. Национален Форум "Моето дете" - www.moetodete.com навърши 6 години от създаването си! Точно преди 6 години аз, мои приятели и колеги създадохме в интернет пространството още едно полезно място за общуване и срещи между родители и специалисти, където да споделят своите знания и опит, радости и тревоги около отглеждането и възпитанието на своите деца и възпитаници.Напиши коментар
 
Оценка: / 13

Национален форум "Моето дете" на 5 години
Image

На 25 април 2011 г. Национален Форум "Моето дете"- www.moetodete.com навършва 5 години от създаването си! Точно преди 5 години аз, мои приятели и колеги създадохме в интернет пространството още едно полезно място за общуване и срещи между родители и специалисти, където да споделят своите радости и тревоги около отглеждането и възпитанието на своите деца и възпитаници.

Напиши коментар
 
Оценка: / 3

4 години Национален Форум "Моето дете"
Image

Уважаеми потребители, колеги и приятели,
На 25 април 2010 г. Национален Форум "Моето дете"- www.moetodete.com навършва 4 години. Нашата общност от родители и специалисти работещи с деца, успешно успя да създаде още едно полезно място в интернет пространството в полза на нашите деца.

Напиши коментар
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Google
 
 
Facebook
  Моето Дете