Търсене:
 
      Начало Инициативи 20 07 2024      
 
Оценка: / 3


Институции, медии и хора с добри сърца помогнаха на баща и дете в беда

Image

Община Хасково осигури жилище на Вангел Христов и дъщеричката му Елисавета за които ви разказахме преди седмица. Семейството от днес е настанено в новите блокчета за социално слаби в гр.Хасково. Бащата е инвалид, поради болест на Бехтерев и глаукома. Семейството преживяваше с минимални доходи и живееше в крайно мизерни условия в срутваща се къщичка в с. Узунджово.

Продължението ТУК...

Напиши коментар
 
Оценка: / 3

Помощ за Вангел и дъщеричката му Елисавета

НФ "Моето дете" обявява кампания за набиране на помощи за Вангел и дъщеричката му Елисавета
Image

Вангел Христов от с.Узунджово, обл. Хасково е със 76% инвалидност, заради болест на Бехтерев, която вкостява ставите и води до пълно обездвижване. Страничен ефект от болестта е и заболяването глаукома, която без лечение води до пълно ослепяване. Мъжът е пенсионер по болест и се грижи сам за 10 годишната си дъщеричка Елисавета, която също има здравословен проблем- бронхиална астма, но е отличничка в местното училище.
Напиши коментар
 
Оценка: / 0

Национален форум "Моето дете" на 7 години

На 25 април 2013 г. се навършват 7 години от създаването на Национален форум "Моето дете". Първите 7 години са най- важни за детското развитие, така и нашият екип счита че вече сме на една сериозна възраст в своето израстване. След последната ни среща миналата година успяхме да свършим не малко полезна работа в името на българските деца. Изпратихме нашите предложения до съответните институции и насочихме усилия към разрешаването им.

Напиши коментар
 
Оценка: / 3

Голямо дарение на НФ "Моето дете" и приятели за деца от ДМСГД
Image

За втора поредна година Национален форум "Моето дете" организира инициатива за коледни подаръци за децата от ДМСГД- Хасково. В инициативата се включиха Дамският клуб към НФ "Моето дете", Фейсбук групата "Хасковски деца", учениците и учителите от ОУ "Св.Св. Кирил и Методии"- с. Малево общ. Хасково, верига магазини "Супер Марио Маркет"- Н.Искър, магазини "Руди" и "Диана Сергеева"- Н.Искър, много жители на гр.Хасково и приятели от цяла България.Напиши коментар
 
Оценка: / 5

Предложение незаконните палати да бъдат превърнати в защитени жилища
Image

По повод публикации в националния печат, относно поредния етап от събарянето на незаконни селища, Национален форум "Моето дете" и ФГ "Социална работа в България и по света", подкрепени от Дружество на социалните работници и социални педагози в Р.България, Гражданска инициатива „Без насилие”, Сдружение „Майки срещу дрогата”, Терапевтичен център БИЛАНИ, Българска Асоциация за закрила на пациентите и специалисти в социалната и педагогическата сфера, граждани от други сфери, членуващи в различни групи от социалната мрежа: ФГ „Когато се родя и след това”, „Ресурсни учители”, „Център на българските родители”, „Валдорфско образование” предлагаме...

Напиши коментар
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Google
 
 
Facebook
  Моето Дете