Търсене:
 
      Начало За сайта 20 07 2024      
 
Оценка: / 54
СлабОтличен 
Съдържание на статията
За сайта
Страница 2


Добре дошли в Национален Форум “Моето дете”- www.moetodete.com
Сайт за настоящи и бъдещи родители и педагози, всичко за развитието и възпитанието на детето от 0 до 18 г.
Национален Форум "Моето дете" от 0 до 18 г. е общност от доброволци, родители и специалисти работещи с деца, безплатно електронно издание със социална насоченост и регистрирано име www.moetodete.com, което се разпространява само чрез интернет, създаден на 25.04.2006 г. Сайт- форум за настоящи и бъдещи родители и педагози, за закрила и защита на детето, за разнообразните детски проблеми от 0 до 18 г. Разглежда развитието и възпитанието на детето, грешки и начини за корекция в тези направления. Целта ни е да създадем още едно полезно място в интернет пространството, където родители и специалисти да споделят своите радости и тревоги относно развитието и възпитанието на своите деца и възпитаници. Екипът се състои от специалисти в областите педагогика, психология, медицина, социални дейности и право. Срещата със специалисти (педагози, лекари, психолози, диетолог, юристи, социален работник) и родители с опит, както и споделените преживявания на подрастващите отличава сайта с неговата естественост. А форумът ви дава възможност да разкажете за радостите и неблагополучията при отглеждането на децата ви или вашите търсения и да осъществите контакт с нашите специалисти, които ще отговорят на вашите въпроси. Информационното крило за медицински и психологически нарушения и заболявания, нормативните документи и институции ще ви направят силни в борбата за оцеляване на нашите деца, да станат здрави и силни граждани на българската нация. Ще намерите: подбрани статии, актуална здравна и просветна информация, полезни връзки, галерия със снимки на вашите деца и възможност за гласуване, специализиран форум, чат и други изненади. През последните години на промени и оцеляване останахме длъжници на децата си. А ние, родителите сме тези които носим пълната отговорност за децата ни от 0 до 18 г. Надяваме се взаимно да си бъдем в помощ и да дадем най-доброто от себе си на нашите деца и възпитаници, както и всички заедно да направим това място още по-интересно и полезно. И да не забравяме, че светът на детето е безграничен и необятен.

Отговорности и условия за ползване:

Внимание! Съдържанието на НФ "Моето дете" има само информационно предназначение. То няма консултативна насоченост и не бива да служи като основа за вземане на решения или предприемане на действия. По отношение приложимостта на някои аспекти от съдържанието се препоръчва да се консултирате със специалисти в съответната област. Екипът не носи отговорност за вреди или наранявания, възникнали вследствие на достъпа или невъзможността за достъп до тази страница или вследствие предоверяването на доставената в нея информация. Сайтът отхвърля изцяло всякаква отговорност за преки, непреки, случайни, произтичащи, наказателни и особени или други вреди, пропуснати ползи или печалби, както и всякакви други загуби или вреди. Всички елементи на сайта представляват обект на авторско право по смисъла на Закона за авторското право и сродните му права. Отговорност за съдържанието на всеки конкретен материал носи неговият автор. Материалите са собственост на авторите им. Достъпът до информацията е безплатен. Връзките с други сайтове се предоставят за улеснение и не носим отговорност за публикуваната в тях информация. Използването и достъпът до www.moetodete.com и неговото съдържание трябва да се извършва и възприема в съответствие със законите на Република България. При използване на информация от сайта е задължително позоваването на www.moetodete.com Публикуване, размножаване, всяка форма на комерсиално използване, както и препечатването на цели материали става само след съгласие от администратора. Сайтът е частна интелектуална собственост.
С влизането си в сайта, Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване!

Правила за сигурност и безопасност в интернет:

Докато работиш в интернет:
Никога не давай лична информация като име, парола, адрес, домашен телефон, училището, в което учиш, месторабота или служебен телефон на родителите си, без тяхно разрешение.
Никога не изпращай свои снимки или снимки на твои близки, без преди това да си обсъдил решението си със своите родители.
Никога не приемай среща с някой, с когото си се запознал в интернет, без съгласието на твоите родители. Ако те одобрят срещата, нека тя да е на публично място и по възможност да е в присъствие на твои близки или приятели.
Никога не отговаряй на съобщения, които са обидни, заплашващи, неприлични или те карат да се чувстваш неудобно. Информирай родителите си за такива съобщения.
Никога не отваряй електронна поща, получена от непознат подател. Тя може да съдържа вирус или друга програма, която да увреди твоя компютър.
Никога не се представяй за някой, който не си. Не скривай годините си и не посещавай сайтове за възрастни.
Винаги внимавай, когато някой ти предлага нещо безплатно или те кани да се включиш в дейност, обещаваща лесна и голяма печалба.
Винаги внимавай, когато разговаряш в чат. Помни, че хората онлайн често се представят за такива, каквито не са.
Винаги бъди вежлив и уважавай правата на другите.

Родители, не оставяйте своите деца без надзор в Интернет! Запознайте себе си и своите деца с правилата за безопасност в Интернет. Контролирайте времето, което децата ви прекарват пред екрана. Нашият съвет е това време да не е повече от два часа дневно. Препоръчваме горещо работата пред компютъра да се съчетава с активно спортуване и разходки и игри на чист въздух.

Фейсбук:

Поради технически причини Форумът към сайта ни е затворен за нови регистрации, поради което в него могат да пишат само до сега регистрирани потребители, но е на ваше разположение за ползване (четене) с цел достъп до информацията и споделения опит от родители и специалисти през последните 10 години. За въпроси и отговори, ползвайте Фейсбук групата Национален форум "Моето дете".
За комуникация, обмен на опит, въпроси и консултации НФ "Моето дете" може да намерите във Фейсбук:
- Фейсбук страница Национален форум "Моето дете"
- ФБ група Дамски клуб НФ "Моето дете"
- ФБ група НФ "Моето дете" за въпроси, отговори и консултации.

Харесайте нашата ФБ страничка Тук и се присъединете към нашата женска ФБ група за взаимопомощ Тук!

Обратна връзка:

Вашите материали: статии (с посочени автор и източник), снимки за галерията ни, рекламни банери, мнения, предложения и въпроси, изпращайте на посочения адрес: Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите

Обяви:

В секция Обяви ще намерите няколко категории в които ще можете да поставите вашата безплатна гражданска обява. В рамките на 24 часа ще бъде прегледана и публикувана ако отговаря на условията на сайта. В продължение на 30 дни от дата на публикуване, обявата ще бъде валидна и видима от всички потребители на сайта. Внимание! Сайтът не носи отговорност за достоверността на публикуваните обяви и качеството на предлаганите стоки и услуги!

И още:

Подбрани статии, закони, програми, актуална информация, онлайн тв, радио, картички, игри и др.

Инициативи на НФМД:

Видеорепортажи за дейността на НФМД: тук

Екип, цели и правила на сайта и форума:

Екип, специалисти, консултанти и приятели: тук

За контакти:

Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите

Забележка:

Уточнение: Сайт НФ "Моето дете"- www.moetodete.com е независимо електронно издание и няма връзка със сходно по име печатно списание! Разпространява се безплатно и само чрез интернет!
Използваме: Собствени авторски материали, публикации предоставени от автори и приятелски сайтове и публична информация, а когато използваме материали, собственост на друга медия, задължително цитираме автора и източника.

Внимание!

ТОЗИ САЙТ- ФОРУМ НЕ ПРЕДОСТАВЯ МЕДИЦИНСКИ, ПСИХИАТРИЧНИ И ПСИХОТЕРАПЕВТИЧНИ СЪВЕТИ, ДИАГНОЗИ И КОНСУЛТАЦИИ!
Никоя част от информацията, публикувана в НФ "Моето дете", не може да служи като съвет или препоръка, нито като мотивация за вземане на решение или за предприемане на действие. За съвети и препоръки по конкретни здравословни проблеми посетителите трябва да се доверяват САМО на семейния си лекар или на лекар-специалист в съответната област. Посещението на сайта НЕ може да замести консултацията с лекар, с магистър-фармацевт или друг специалист, нито да се възприеме като консултация, на базата на която може да се вземе медицинско решение за каквото и да е действие или бездействие, свързано със здравето.


Приятни минути! Администратор НФМД

 
Google
 
 
Facebook
Advertisement
ТЕМИ ОТ СТАТИИТЕ
Статии
Детската градина
Детската градина!? Когато детето тръгне на ясла или детска градина Адаптацията на детето в ...
Още  ]
Мария Монтесори
Мария Монтесори Мария Монтесори (1870-1952) е известно име в областта на педагогиката.Тя въ...
Още  ]
Децата, които пушат са проблем на общест...
Децата, които пушат са проблем на обществото В БЪЛГАРИЯ • Изследвания на група ле...
Още  ]
Всичко за млечните зъби на вашето дете
Всичко за млечните зъби на вашето дете Зачатъците на млечните зъби се форми...
Още  ]
Интервю с Д-р К. Цветанов
Всяко нещо което се овладее, колкото се може по-рано, то толкова по-бърз ефект има Интервю с ...
Още  ]
  Моето Дете