Търсене:
 
      Начало Зов за помощ 22 08 2018      
 
Оценка: / 1

Да помогнем на Бети!
Image

Аз съм Бригита Божидарова Момчева на 19 години от град София. На 09.03.2009 г. пoстрадах при катастрофа като пътничка в град София. Почти всичките ми ребра са счупени, премазан гръбначен прешлен-тх8. Прекъснат се оказа в по-голямата си част и гръбначният ми мозък. Към настоящия момент, с усилията на екипа медици от МБАЛСМ „Пирогов” съм жива, но неподвижна и безчувствена от гърдите на долу.
Напиши коментар (1 Коментари)
 
Оценка: / 5
Инициатива за промени в детското здравеопазване
ЦФЛД
Image

Национален форум "Моето дете" и Инициативата "Спаси, дари на..." с подкрепата на Сдружение "Настоящи и бъдещи майки", десет водещи интернет издания и електронни медии и родители подготвихме петиция за промени в детското здравеопазване, адресирана до НС, МС, МЗ, НЗОК, ДАЗД и всички парламентарно представени политически партии. Петицията е в памет на всички дечица, които вече не са между нас, не защото медицината е безсилна да помогне, а поради недостиг на пари за лечението им.
Напиши коментар (3 Коментари)
 
Оценка: / 3

Да помогнем на малката Гюлчин !
Image

Малката Гюлчин Гюнай от Хасково е едно от децата, които ще бъдат подпомогнати тази година от инициативата „Българската Коледа”. Тя е само на година и 8 месеца, но страда от тежкото заболяване „остеогенезис имперфекта” или „чупещи се кости”. Детето се нуждае от скъпоструващо медикаментозно лечение, което продължава с години и не се поема от Здравната каса.
Напиши коментар (3 Коментари)
 
Оценка: / 2

Деляна вярва в чудеса
Image

14-годишната Деляна от димитровградското село Скобелево също е едно от децата на „Българската Коледа”. Момичето чака помощ от благородната инициатива за втори път. Тя страда от автоимунно заболяване, което е довело до тежки увреждания на бъбреците й. Скъпоструващото лечение, свързано с ежедневен прием на различни медикаменти, не е по силите на нейните родители.

Напиши коментар (3 Коментари)
 
Оценка: / 1

Търси се Лекар!
Image

Историята на 10-годишния Христо Генов от село Сърнево, община Стара Загора, страдащ от хронична бъбречна недостатъчност, вече е позната на повечето от вас от предаването "Темата на Нова", но ще ви я разкажем и ние.
Дължим поне това на Ицко, който днес навършва 10 години.
Напиши коментар
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Google
 
 
Facebook
Advertisement
  Моето Дете