Търсене:
 
      Начало Зов за помощ 22 08 2018      
 
Оценка: / 18

Едита
Image

Здравейте. Казвам се Рени Цвяткова и съм една разтревожена и тъжна майка. Имам дъщеричка Едита Ивайлова Цвяткова на 5год. От ноември 2007 година дъщеря ми е със силни болки и кризи в шийната област на ниво С3-С4...
Знам, че Ви е писнало от такива като мен, но аз съм майка и съм длъжна да опитам.


Напиши коментар (2 Коментари)
 
Оценка: / 4
Габриела
Image
Габриела е най-малкото от нашите дечица. Тя е още почти бебе - на една годинка, но с много сериозно заболяване – „Двустранен нефробластом V клиничен стадий”. През месец август тази година лекарите откриват тумори и на двата бъбрека на детето. Започва химиотерапия. Днес Габи вече е преминала пълния курс цитостатично лечение - 5 плюс допълнителни 3 блока. Постигнат е максимален ефект – нарастването на туморите е спряно и са редуцирани до възможната степен.
Напиши коментар (3 Коментари)
 
Оценка: / 10
Можем да помогнем на 3 годишно дете да живее без болка
Image

Евелина Пламенова Георгиева на 3 г. и 8 м.

Тя се нуждае от нашата помощ. Детето е от гр. Харманли . Когато е на 5 месеца му е открита луксация на тазобедрената става. Евелина живее с неврологично и ортопедично заболяване, а лечението им е изключително трудно. За да стане като всички здрави деца и за да не я боли вече Евелина се нуждае от нашата помощ. Всеки от нас може да помогне на Евелина, отново да бъде щастлива и да живее без болка!

За набавяне на нужните средства е открита сметка в Прокредит банк клон Хасково:

Клиентски №179941
Сметка в лева: BG 40 PRCB 92301017994110
Сметка в евро: BG 81 PRCB 92301417994115


Напиши коментар (13 Коментари)
 
Оценка: / 0

Инициативата "Спаси, дари на..." спечели наградата "Най- много набрани средства"

Image
На 15 юли в Гранд Хотел София се състоя официалната церемония по връчване на наградите в годишния конкурс „Заедно”. Конкурсът се провежда за трета поредна година от Фондация „Работилница за граждански инициативи”, с цел популяризиране и поощряване на добрите практики за набиране на средства и на значимите социални каузи в България.
Напиши коментар
 
Оценка: / 0

Инициативата "Спаси, дари на..." спечели наградата "Най- много набрани средства"На 15 юли в Гранд Хотел София се състоя официалната церемония по връчване на наградите в годишния конкурс „Заедно”. Инициативата „Спаси, дари на...” - нашата обща кауза, тревога и любов с всички вас - спечели наградата в категория „Най-много набрани средства” за периода юни 2007 – юни 2008 год.
Напиши коментар
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Google
 
 
Facebook
Advertisement
  Моето Дете