Търсене:
 
      Начало Зов за помощ 22 08 2018      
 
Оценка: / 0


Биляна
Image

Биляна Стефанова е на 5 години, от Плевен.
Петият й рожден ден - 23 юни тази година - ще остане за родителите й дата, която променя живота им неочаквано и напълно. Точно в този ден лекарите поставят на Биби диагнозата "Алвеоларен рабдомиосарком, II клиничен стадий".


Напиши коментар
 
Оценка: / 0

Подари усмивка!
Image

Ние сме фондация" Подари Усмивка" от Димитровград. Занимаваме се със социална работа и работим предимно с деца изпаднали в риск. В момента имаме проект “Помогнете да остана у дома”, по които помагаме на семейства да НЕ изоставят децата си в институции.Напиши коментар
 
Оценка: / 0

Кристияна
Image

Кристияна Димитрова е на 6 години от Нова Загора.
Момиченцето идва на бял свят след тежко раждане, с увита пъпна връв. Налага се да бъде поставена на апаратна вентилация и изкуствено хранене. След известен престой в кувьоз животът й е спасен, но няколко месеца по-късно се установява детска церебрална парализа, средна степен (епикриза).
Напиши коментар (1 Коментари)
 
Оценка: / 0

Петър Узунски
Image

Шестгодишният Петър Узунски от гр. Елин Пелин страда от Детска церебрална парализа. Засегнати са двете крачета и слабо ръчичките. Родителите полагат всички усилия детето да се развива наравно с връстниците си. Тук, в България, редовно провежда рехабилитации в центровете в Момин проход, Балчик и Банкя, както и консултации с ортопеди, психолози и невролози.


Напиши коментар (1 Коментари)
 
Оценка: / 0

Рафаил

Image

Рафаил Стоянов е роден преждевременно на 29.07.2009 година, с тегло 1070 гр.След близо 3 месеца в болница, на 22 октомври достига необходимите 2700 гр. и е изписан, с мнение за консултация от невролог, хирург и офталмолог.Родителите веднага завеждат детето и при тримата специалисти, но офталмологът д-р Хрелева от Бургас отказва да го прегледа. Според нея, точна диагноза не би могла да се постави. Дали детето ще вижда се разбирало от родителите на по-късен етап.
Напиши коментар (1 Коментари)
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Google
 
 
Facebook
Advertisement
  Моето Дете