Търсене:
 
      Начало Моят блог 10 08 2022      
 
Оценка: / 11

Благодаря, хашимото!
4 съвета за справяне с хашимото, които казват всичко!
Image

Тиреоидит на Хашимото е автоимунно заболяване на щитовидната жлеза, при което собствената имунна система започва да произвежда антитела срещу хормоните й.

Проф. Аджит Кулкарни
(индийски хомеопат): „Обикновено щитовидните заболявания са резултат от потискани с години скръб, тъга, унижение и оскърбление. Ако не ги изведем от тялото дълго време, те рано или късно го атакуват. Физическите симптоми са само част от картината. Няма заболяване, което първо да не е настъпило в душата или в психиката.

Напиши коментар
 
Оценка: / 4

Когато останете без работа
Как се пишат CV и мотивационно писмо?
Image

Когато останете без работа не е настъпил краят на света! Според познатата поговорка “Всяко зло е за добро!” и вероятно това обстоятелство е началото на нещо ново и предизвикателно в професионалното ви развитие. И все пак какво следва да направите, ако останете без работа?
Напиши коментар
 
Оценка: / 2

Разсъждения на глас... отново за в@ксините!
Image
Четете листовките!

Направих си труда да прочета листовката за ваксинаната против Ковид 19, както и малко странична литература, така както правя преди да приложа, каквото и да е лекарство върху себе си. Има достатъчно информация, както в българския, така и в чуждия печат от лекари, професори и учени, така че с един клик всеки може да обогати общата си култура преди да се втурне сляпо към каквото и да е.

Напиши коментар
 
Оценка: / 1

За ваканциите при баба и дядо и детските спомени ...
Image

Албумите с черно-бели снимки са безценен дар, вълшебник който ни отвежда години назад в най-милите спомени и прекрасни детски години... А моето детство наистина беше прекрасно и особен принос за това имат моите баба и дядо. С нетърпение очаквах ваканциите, които изкарвах с тях и изпитвах огромна тъга когато идваше краят им. Чувствах къщата на баба и дядо, като свой дом, защото често с родителите ми сменяхме градове, жилища и училища, тъй като баща ми беше офицер и това беше част от живота ни, а бабината къща си беше една и съща...
Напиши коментар
 
Оценка: / 2

България на първо място по...
Image

Преди години ние българите наистина имаше с какво да се гордеем, защото и ние сме дали нещо на света, особено в областта на спорта, науката и културата. Какво е положението днес, когато незаслужено се наредихме в общността на Европейския съюз: България е на първо място сред европейските страни по брой изоставени бебета и деца до тригодишна възраст.
Напиши коментар
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 Следваща > Последна >>

Google
 
 
Facebook
Advertisement
  Моето Дете