Търсене:
 
      Начало Зов за помощ 22 08 2018      
 
Оценка: / 14
Александър
Американска клиника спаси българско дете
Image

Александър
Приятели, преди няколко седмици при нас пристигна писмо от Мая Петрова , която месеци наред се опитва да намери помощ и лечение за детето си - до сега без резултат. Toва е нейният разказ:
„Синът ми Александър е на 3 години. Въпреки безгрижната усмивка и неуморните му лудории, животът му е сериозно застрашен от рядко заболяване. Диагнозата му е оклузивна хидроцефалия и съдова аномалия с характеристика на аневризма на v.magna Galeni.
Напиши коментар (6 Коментари)
 
Оценка: / 3

Да спасим един млад баща!
Image

Скъпи приятели от НФ "Моето дете",
Реших да се обърна към вас за помощ свързана с живота на един баща! Много ми е мъчно, когато млади хора са изправени пред жестокостта на съдбата и ще съм безкрайно благодарна ако можете да помогнете във форума! Става въпрос за събиране на средства за таткото на едно малко детенце, който е болен с диагноза “Прекурсорна Лимфобластна Левкемия – Лимфом” и има нужда от средства, за да бъде опериран!

Напиши коментар (2 Коментари)
 
Оценка: / 3

Кристиян
Image

Засмяното сладурче на снимката е двегодишният Кристиян Кръстев от Русе. Криси е мъничък, но вече е преживял повече, отколкото много хора за целия си живот. Роден е преждевременно, с усложнения в следродилния период. До четвъртия си месец претърпява и две операции на херния.
На 8 месеца му е поставена диагноза Детска церебрална парализа – квадрипирамидална форма; вътрешна и външна хидроцефалия и синдром на West – най-тежката и трудно лечима форма на епилепсия.
Напиши коментар (9 Коментари)
 
Оценка: / 8
Божидара
Божидарка отново се нуждае от нашата помощ
Image

Божидарка
Красивото момиченце, което виждате на снимката, е 12-годишната Божидара Павлова от гр. Божурище.От февруари 2007 год., през ден й се провежда хемодиализно лечение, поради терминална бъбречна недостатъчност. Хемодиализата обаче е само временно решение. Божидарка се нуждае спешно от бъбречна трансплантация в чужбина. Според лекарите, идеалното време да й бъде направена трансплантацията е половин до една година след началото на хемодиализата. Ако до есента Божидара получи нов бъбрек, шансовете й за нормален живот ще се увеличат многократно...
Да си подадем отново ръце в името на детска усмивка!


Напиши коментар (8 Коментари)
 
Оценка: / 3

Петър Йочев
Image

Петър е на 18 години, от Ловеч. От почти година той се бори с тежко злокачествено заболяване. През декември 2007 год. получава силни болки в гърба. И започва познатото лутане по болници и държавни институции. Преди Коледа, без да бъде извършена биопсия, му е поставена диагноза невринома. Насрочена и е дата за спешна операция – 4 януари 2008 год.


Напиши коментар (3 Коментари)
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Google
 
 
Facebook
Advertisement
  Моето Дете