Търсене:
 
      Начало Моят блог 20 07 2024      
 
Оценка: / 2

Разсъждения на глас... отново за в@ксините!
Image
Четете листовките!

Направих си труда да прочета листовката за ваксинаната против Ковид 19, както и малко странична литература, така както правя преди да приложа, каквото и да е лекарство върху себе си. Има достатъчно информация, както в българския, така и в чуждия печат от лекари, професори и учени, така че с един клик всеки може да обогати общата си култура преди да се втурне сляпо към каквото и да е.

Напиши коментар
 
Оценка: / 1

За ваканциите при баба и дядо и детските спомени ...
Image

Албумите с черно-бели снимки са безценен дар, вълшебник който ни отвежда години назад в най-милите спомени и прекрасни детски години... А моето детство наистина беше прекрасно и особен принос за това имат моите баба и дядо. С нетърпение очаквах ваканциите, които изкарвах с тях и изпитвах огромна тъга когато идваше краят им. Чувствах къщата на баба и дядо, като свой дом, защото често с родителите ми сменяхме градове, жилища и училища, тъй като баща ми беше офицер и това беше част от живота ни, а бабината къща си беше една и съща...
Напиши коментар
 
Оценка: / 2

България на първо място по...
Image

Преди години ние българите наистина имаше с какво да се гордеем, защото и ние сме дали нещо на света, особено в областта на спорта, науката и културата. Какво е положението днес, когато незаслужено се наредихме в общността на Европейския съюз: България е на първо място сред европейските страни по брой изоставени бебета и деца до тригодишна възраст.
Напиши коментар
 
Оценка: / 12

Здравейте, приятели! Запознайте се с мен и с моите каузи...
Image


Здравейте приятели, с много от вас, потребителите на нашия сайт и доброволците в нашите инициативи се познаваме лично, с други ни обединяват различни каузи. Но така или иначе, ценя всеки един от вас, щом е част от приятелската ми листа тук, поради чисто личностните и човешки качества, независимо от политическите ни пристрастия, религиозни убеждения и граждански позиции.


Напиши коментар
 
Оценка: / 21
Законът за детето е против детето
Image

Проект за Закон за детето
Становище на Национална мрежа на родителите


Подобен закон трябва да важи само за родители, които изоставят, малтретират и неглижират децата си. И ако има нужда от някаква промяна, то трябва да бъда именно в тази посока. Не срещу традиционното българско семейство, като противопоставя деца и родители, лишава родителите от възпитателни функции и дава на децата само права, но не и задължения.

Напиши коментар
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 Следваща > Последна >>

Google
 
 
 
Facebook
Advertisement
  Моето Дете