Търсене:
 
      Начало Зов за помощ 22 08 2018      
 
Оценка: / 1

Алекса

Image
Алекса Ангелова е на 1 годинка и 3 месеца. Ражда се преждевременно в 8 месец от бременността. Престоява 24 дни в кувьоз във ВМА, след което е преведена в Първа градска болница София до достигане на тегло за изписване (стр.1 и стр.2). Там й е открита ретинопатия и е извършена криотерапия на двете очички.

Напиши коментар (1 Коментари)
 
Оценка: / 0
Богомил
Спешна кампания за Богомил!

Image
Богомил Иванов е роден на 30.01.2006 год., в края на шестия месец от бременността, с тегло 920 грама. Поради високата степен на недоносеност, мъничкият има проблеми с дишането и прекарва 3 месеца в кувьоз, борейки се ежечасно за живота си. През третия месец от престоя му в отделението по неонатология в „Майчин дом” се установява, че има проблем с очичките. Веднага е извършена криотерапия. За съжаление, ефект от терапията няма. На 6 месеца Богомил вече е с частично отлепени ретини.
Напиши коментар (1 Коментари)
 
Оценка: / 3
Таня
Image

Татяна Мищенко от Бургас е на 3 години и 10 месеца. Страда от детска церебрална парализа и вътрешна хидроцефалия.
Момиченцето се ражда недоносено и веднага е поставено на апаратна вентилация. 3 месеца по-късно Таня е оперирана за първи път в МБАЛ Бургас за имплантиране на клапа (стр.1 и стр.2). След операцията настъпва подобрение по отношение на хидроцефалията.
Напиши коментар (1 Коментари)
 
Оценка: / 5

Тревога за Христомир
Image

Христомир Сухаревски е на 1 годинка и 7 месеца, от Русе, с диагноза Cavernomatosis cerebri. Хриси изведнъж спира да движи дясната ръчичка през юни миналата година, а на следващия ден - и дясното краче. След направените прегледи и изследване с ядрено-магнитен резонанс, става ясно, че в мозъка на Христомир има множествени каверноми.
Напиши коментар (1 Коментари)
 
Оценка: / 11

Зов за помощ
За цената на един детски живот
Чудовищна несправедливост!
Специална оферта за лечението на Гошко от Харманли
Развитие със случая на Гошко
Гошко е победител!
Гошко отново е победител!
Гошко вече си е у дома

Image

Георги e на 7 години от Харманли. Той се ражда с некроза на червата извън коремна стена и е опериран веднага. Така Гоги остава с 30 см тънко черво, а не като при нормално бебе с 2 метра, с 1/3 от дебелото, както и без една много важна клапа, която се намира между тънкото и дебелото черво. През всичките тези години Гошко е по болници и непрекъснато се бори с чревни инфекции. Пие много лекарства и силни антибиотици. Червата не могат да хранят организма му и има нужда от постоянни венозни вливания за поддържане на нормално съществуване. Лекарите поставят диагноза Синдром на късо тънко черво.
Напиши коментар (16 Коментари)
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Google
 
 
Facebook
Advertisement
  Моето Дете