Търсене:
 
      Начало Зов за помощ 22 08 2018      
 
Оценка: / 0

Ани
Image

Допреди 2 години 15-годишната Анна Бородкина от София е здраво, енергично, амбициозно и щастливо дете. През октомври 2007 год. започва да се оплаква от болки в гърба. След няколко месеца се появява слабост в единия крак. Приета е в УМБАЛ „Св. Иван Рилски” на 26 февруари 2008 год. за операция на интрамедуларен тумор на С7-Тх2.

Напиши коментар (2 Коментари)
 
Оценка: / 2

Елица
Image

Малката Еличка се нуждае от вашата помощ за спешно лечение в чужбина. Тя е само на 10 месеца и страда от синдром на Уест, спастична церебрална парализа и получава ежеминутни епилептични припадъци. Необходимото лечение може да се извърши в клиника в Германия, за което са необходими около 50 000 Евро.


Напиши коментар
 
Оценка: / 2

Иван
Image

Познаваме 16-годишния Иван Арнаутски от февруари тази година. Тогава майка му се свърза с нашия екип с молба за съвет какво да направи, за да бъде опериран Ванко във Франция. Момчето заболява шест месеца по-рано от сарком на Юинг на лява илиачна кост. Когато болестта е открита, вече има и разсейка в белия дроб (епикриза), но след провеждането на 6 курса химиотерапия метастазите изчезват, а основната туморна формация намалява размера си (епикриза).

Напиши коментар (7 Коментари)
 
Оценка: / 3

Спешна нужда от кръводаряване!
Image
Скъпи приятели,
Андрей Русев на 19 години от Варна боледува от нелимфобластна левкемия. Момчето вече 2 години се бори с болестта. На 15 май проф. Бобев извършва успешна костно-мозъчна трансплантация на Андрей в СБАЛДОХЗ - гр.София. Преди две седмици, след поредния контролен преглед, се оказва че кръвните показатели не са в норма и се налага Андрей да остане в болницата за стабилизиране.
Напиши коментар (4 Коментари)
 
Оценка: / 3

Как умира едно дете в България
Image

13-годишният Мехмед, за когото Нова телевизия разказа на 22 май в емисията си Календар, вече две години се бори с рака. Детето страда от Сарком на Юинг. Изтърпява операция по отстраняване на 3 ребра, а след това и 13 химиотерапии и 2 лъчетерапии. Не се оплаква и не протестира, въпреки че понася много тежко лечението.

Напиши коментар (5 Коментари)
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Google
 
 
Facebook
Advertisement
  Моето Дете