Търсене:
 
      20 07 2024      
 
Оценка: / 0
СлабОтличен 

Проведени инициативи през 2022г.!

Регионален ученически фотоконкурс "Аз обичам природата" за Деня на Земята- 22 април, съвместна инициатива между Център за развитие "Интелект"- гр. Хасково, НФ "Моето дете" и ФБ страницата "Приятели на природата". В надпреварата участваха 244 фотографии на 138 ученици от 23 училища от областите Хасково и Кърджали. Отличените получиха дръвчета, къщички за птици и др. в помощ на природата, април 2022г..

Благотворителна инициатива "Деца рисуват за деца" по повод Деня на детето, Деня на околната среда и Деня на приятелствоно, съвместна инициатива между Център за развитие "Интелект"- гр. Хасково, НФ "Моето дете", ЦКОДУХЗ- Хасково и ФБ страницата "Приятели на природата". Над 250 творби на деца от цяла България участваха в благотворителна изложба, по време на която бяха събрани 1350 лв. в помощ на ЦКОДУХЗ- Хасково за рехабилитационно оборудване, юни 2022г.

Национална инициатива за изработване на коледни картички от отпадъчни материали по повод Европейската седмица за намаляване на отпадъците (ЕСНО)- 2022г. и Коледа, съвместна инициатива на НФ "Моето дете" и ФБ страницата "Приятели на природата". Част от картичките са предоставени за благотворителния базар в помощ на ЦКОДУХЗ- гр. Хасково, ноември 2022г..

Образователни екоинициативи с грижа за природата по повод Деня на Земята- 22 април, Деня на водата- 22 март и ЕСНО- 2022г. в обл. Хасково.

Участие в Национална информационна и дарителска кампания, организирана от Сдружение „Лечение на К-19 с реконвалесцентна плазма“, 2021-2022г.

Инициатива "Коледна торбичка за дете в увреждане" в помощ на ЦКОДУХЗ- гр. Хасково, 1-10 декември 2022г.

Годишни грамоти и награди "Приятел на природата" за принос в развитието на екологичното образование и опазването на околната среда за обл. Хасково, 5 декември 2022г

Благодарим на всички приятели и съмишленици за доверието и за активното участие в нашите благотворителни инициативи! www.moetodete.com 💕
НФМД
Коментари

Само регистрирани потребители могат да пишат коментар.
Моля въведете вашето име и парола или се регистрирайте.

 
Google
 
 
Facebook
  Моето Дете