Търсене:
 
      20 07 2024      
 
Оценка: / 1
СлабОтличен 

Благотворителен концерт в подкрепа на ЦКОДУХЗ- Хасково

3588 лв. бяха събрани по време на благотворителния концерт в подкрепа на Център за комплексно обслужване на деца с увреждания и хронични заболявания (ЦКОДУХЗ)- гр. Хасково, организиран от Движение "Българско семейство" със съдействието на Община Хасково.

Концертът се състоя на пл. „Спартак“ в Хасково и в него участваха: Мажоретен състав към Младежки център- Хасково с рък. Елена Попова, Ансамбъл "Хасково" с рък. Ана Димитрова, Детски танцов ансамбъл „Южняче” към Младежки център- Хасково с рък. Галя Щерева, Фолклорен ансамбъл "Златна Тракия" с рък. Златка Тимонова, ШНП "Зора Зорничка" с рък. Иванка Топузова, Фолклорен клуб "Славяни" с рък. Мария Бялкова, Донна Латева, Рая Желева, Теодор Батуров и Група "Хангар 42". Всички те получиха благодарствени писма от д-р Соня Димитрова- директор на ЦКОДУХЗ- гр. Хасково.

По време на събитието беше организирана и благотворителна изложба с детски рисунки от инициативата „Деца рисуват за деца“, от разпродажбата на които бяха събрани още 365 лв. Така общата сума от събитието е 3953 лв. Средствата от концерта ще бъдат използвани за закупуване на оборудване за рехабилитация и физиотерапия за нуждите на центъра.

Събитието беше уважено от кмета на Община Хасково г-н Станислав Дечев и зам.-кмета Мария Вълчева. ЦКОДУХЗ- Хасково БЛАГОДАРИ на организаторите и на участници в концерта, както и на всички съграждани, закупили покани!

Благодарим!

Скъпи приятели, ЦКОДУХЗ- гр. Хасково, благодари на всички участници, съорганизатори и съпричастни съграждани за проведените през месец юни 2022г. две благотворителни инициативи- изложба и концерт в подкрепа на нашия център!
От благотворителната изложба с детски рисунки "Деца рисуват за деца“, която се проведе съвместно с Център за развитие "Интелект" и сайта www.moetodete.com бяха събрани 1 350 лв., след което още 365 лв. или общо 1 715 лв. За нея деца от област Хасково, Кърджали и София изпратиха над 250 свои творби, които бяха разпродадени на благотворителни базари на 9 юни по време на откриването на изложбата в двора на Център за развитие „Интелект“ и на 22 юни по време на благотворителния концерт на пл. "Спартак" в Хасково.
От благотворителния концерт, организиран от Движение "Българско семейство" с подкрепана на Община Хасково с участието на местни състави и изпълнители от разпродажба на покани бяха събрани 3 588, 68 лв.
Така общата сума от двете инициативи е 5 303, 68 лв. Средствата ще бъдат използвани за закупуването на оборудване за рехабилитация и физиотерапия за нуждите на центъра! Благодарим!

ЦКОДУХЗ- гр. Хасково
Коментари

Само регистрирани потребители могат да пишат коментар.
Моля въведете вашето име и парола или се регистрирайте.

 
Google
 
 
Facebook
  Моето Дете