Търсене:
 
      Начало Инициативи 20 07 2024      
 
Оценка: / 5

Инициатива за промени в детското здравеопазване
ЦФЛД
Image

Национален форум "Моето дете" и Инициативата "Спаси, дари на..." с подкрепата на Сдружение "Настоящи и бъдещи майки", десет водещи интернет издания и електронни медии и родители подготвихме петиция за промени в детското здравеопазване, адресирана до НС, МС, МЗ, НЗОК, ДАЗД и всички парламентарно представени политически партии. Петицията е в памет на всички дечица, които вече не са между нас, не защото медицината е безсилна да помогне, а поради недостиг на пари за лечението им.
Напиши коментар (3 Коментари)
 
Оценка: / 2

3 години Национален Форум "Моето дете"

Приятели, на 25 април 2009 г. Сайт Национален форум "Моето дете от 0 до 18 г."- www.moetodete.com навършва 3 години! На 25.04.2006 г., 15 родители и специалисти работещи с деца (педагози, психолози, лекари, юристи, социален работник и диетолог) създадохме още едно място в интернет пространството, където да споделим своя опит, радости и тревоги около развитието и възпитанието на нашите деца и възпитаници от 0 до 18 г.
Напиши коментар
 
Оценка: / 3

Сайт Национален Форум" Моето дете"- moetodete.com на 2 годинки!
Image

Скъпи колеги, приятели, потребители и мами, на 25 април 2008 г. Сайт Национален форум "Моето дете"- moetodete.com навърши 2 години! На 25.04.06 г. 15 специалисти работещи с деца (педагози, психолози, лекари, юристи, социален работник и диетолог) създадохме още едно място в интернет пространството, където да споделим своя опит, радости и тревоги около развитието и възпитанието на нашите деца и възпитаници от 0 до 18 г.
Напиши коментар (1 Коментари)
 
Оценка: / 1

Нова кампания за Гошко Борисов

Image

Преди 3 години, след драматична и тежка, но за сметка на това изключително удовлетворителна кампания, Гошко беше опериран в Бостън по специалната нова процедура СТЕП - операция с многократно по-висока успеваемост и по-щадяща от класическата трансплантация на тънки черва.
Операцията беше напълно успешна.

Продължението ТУК...

Напиши коментар (2 Коментари)
 
Оценка: / 56

Национална петиция за промени в детското здравеопазване!
Отговори от МС и НС
Image

Законът за здравето и Законът за здравното осигуряване ясно подчертават, че децата са приоритет в националната здравна стратегия, но на практика това не е така. При необходимост да се извърши животоспасяваща операция, например трансплантация в чужбина, държавата се дистанцира и родителите са принудени сами да организират кампании за набиране на средства за тяхното лечение.Това често води до загуба на време и до влошаване на състоянието на децата и в много случаи последствията за живота им са фатални... Първи сме по детска смъртност в ЕС. Десетки деца умират всяка година в България не защото медицината е безсилна, а поради недостиг на пари за лечението им. Законите трябва да се променят така, че да бъде реално гарантирана медицинска помощ и право на живот на всяко българско дете... Да почиват в мир Дарина, Марина и стотиците български деца, които вече не са между нас! Все още има шанс да помогнем на други болни дечица, очакващи нашата помощ!...


Подкрепете и подпишете петицията тук!:
www.bgpetition.com/detsko-zdraveopazvane/index.html
Напиши коментар (16 Коментари)
 
<< Първа < Предишна 11 12 Следваща > Последна >>

Google
 
 
Facebook
  Моето Дете