Търсене:
 
      Начало Инициативи 27 02 2024      
 
Оценка: / 3

Сайт Национален Форум" Моето дете"- moetodete.com на 2 годинки!
Image

Скъпи колеги, приятели, потребители и мами, на 25 април 2008 г. Сайт Национален форум "Моето дете"- moetodete.com навърши 2 години! На 25.04.06 г. 15 специалисти работещи с деца (педагози, психолози, лекари, юристи, социален работник и диетолог) създадохме още едно място в интернет пространството, където да споделим своя опит, радости и тревоги около развитието и възпитанието на нашите деца и възпитаници от 0 до 18 г.
Напиши коментар (1 Коментари)
 
Оценка: / 1

Нова кампания за Гошко Борисов

Image

Преди 3 години, след драматична и тежка, но за сметка на това изключително удовлетворителна кампания, Гошко беше опериран в Бостън по специалната нова процедура СТЕП - операция с многократно по-висока успеваемост и по-щадяща от класическата трансплантация на тънки черва.
Операцията беше напълно успешна.

Продължението ТУК...

Напиши коментар (2 Коментари)
 
Оценка: / 56

Национална петиция за промени в детското здравеопазване!
Отговори от МС и НС
Image

Законът за здравето и Законът за здравното осигуряване ясно подчертават, че децата са приоритет в националната здравна стратегия, но на практика това не е така. При необходимост да се извърши животоспасяваща операция, например трансплантация в чужбина, държавата се дистанцира и родителите са принудени сами да организират кампании за набиране на средства за тяхното лечение.Това често води до загуба на време и до влошаване на състоянието на децата и в много случаи последствията за живота им са фатални... Първи сме по детска смъртност в ЕС. Десетки деца умират всяка година в България не защото медицината е безсилна, а поради недостиг на пари за лечението им. Законите трябва да се променят така, че да бъде реално гарантирана медицинска помощ и право на живот на всяко българско дете... Да почиват в мир Дарина, Марина и стотиците български деца, които вече не са между нас! Все още има шанс да помогнем на други болни дечица, очакващи нашата помощ!...


Подкрепете и подпишете петицията тук!:
www.bgpetition.com/detsko-zdraveopazvane/index.html
Напиши коментар (16 Коментари)
 
Оценка: / 9

Да постоим къщичка на мама Руми и малката й дъщеричка!
Image


Румяна Георгиева е 33- годишна самотна майка на 4–годишно момиченце, от гр. Хасково. Тя е пълен сирак, на 14 годишна възраст попада като чирак в семейство- животновъди, които впоследствие се превръщат в нейни спасители. Сега обаче те вече са възрастни хора, които могат да я подкрепят само морално. Чрез труда си при тях тя си закупува дворно място с малка барака за инструменти, без баня и тоалетна, без вода и без прозорци.
Напиши коментар
 
Оценка: / 1

ЧРД на НФ "Моето дете!


Скъпи приятели,
Сайт-Национален Форум "Моето дете" от 0 до 18г. на 25 април 2007 г. навърши 1 година и успешно зае своето място в интернет- пространството. Надяваме се, че успяхме да бъдем полезни на вас, родители. Специални поздрави и благодарности на всички наши приятели, специалисти, партньори и сътрудници, които безвъзмездно отдадоха на нас и на вас част от времето и знанията си. Благодарим за доверието на хилядите наши потребители и гости от целия свят!
Обичаме ви!

С признателност:НФМДНапиши коментар (4 Коментари)
 
<< Първа < Предишна 11 Следваща > Последна >>

Google
 
 
Facebook
  Моето Дете