Търсене:
 
      Начало 11 06 2023      
 
Оценка: / 3
СлабОтличен 

Сайт Национален Форум" Моето дете"- moetodete.com на 2 годинки!

Скъпи колеги, приятели, потребители и мами, на 25 април 2008 г. Сайт Национален форум "Моето дете"- moetodete.com навърши 2 години! На 25.04.06 г. едно семейство и 15 специалисти работещи с деца (педагози, психолози, лекари, юристи, социален работник и диетолог)- наши приятели създадохме още едно място в интернет пространството, където да споделим своя опит, радости и тревоги около развитието и възпитанието на нашите деца и възпитаници от 0 до 18 г. НФМД е уеб сайт и се разпространява безплатно и само чрез интернет!

Благодарим за доверието и подкрепата на нашите 8177 потребители в сайта и 2120 във форума! Всяко едно от общо 4000- те ваши мнения по различни проблеми във форума и сайта е от особено значение за всички нас! През изтеклата година съвместно с художествено- творчески състави организирахме празнични програми за деца лишени от родителски грижи, сформирахме група доброволци и дамски клуб, организирахме петиция за промени в детското здравеопазване, активно сътрудничихме на Инициативата "Спаси, дари на..." в помощ на деца нуждаещи се от лечение в чужбина, наши специалисти участваха в телевизионни предавания по различни теми свързани с децата. Специални благодарности на нашите специалисти и консултанти, които безвъзмездно помагаха със своя опит и мнения! На нашите приятели и приятелски сайтове, които подкрепяха нашите инициативи и си сътрудничихме в обмена на актуална информация! На ДКТ "Ив. Димов", Театър за деца "Дани и Деси", Ансамбъл "Златна Тракия", ДГ по изкуства и Дамски клуб към ПП ГЕРБ, с които съвместно зарадвахме децата отглеждани в ДМСГД и направихме празниците още по- вълнуващи за тях! На нашия медиен партньор Тв Рекординг- Аида! И разбира се на всички вас, нашите потребители и гости, които помогнахте на сайта да заеме успешно своето място в интернет пространството и да стане част от всички нас!

На 1-ви май се проведе втората годишна среща на нашия екип, присъстваха специалисти работещи с деца, приятели и потребители. Направихме оценка на своята работа и цели, споделихме становищата си относно детското здравеопазване и българското образование, бяха поставени проблемите за детската агресия и липсата на нравствено възпитание при подрастващите. Срещата завърши с молитва за здравето на българските деца в храм "Св. Димитър". Радваме се, че можем да помагаме с опит и насоки на родителите търсещи помощ и съвет за своите деца по различни проблеми. Особено се гордеем с това, че подпомагахме популяризирането на кампаниите на Инициативата "Спаси, дари на...". Надяваме се още дълги години да бъдем заедно! Да пожелаем успех на нашият ваш сайт!
Повече за нас, прочетете във форума:

Екип, цели на НФМД и контакт със специалистите.
Интервюта с нашите специалисти.
Инициативи и медийни участия на НФМД.
Петиция за промени в детското здравеопазване.
НФМД на 1 г.

М.Чомпалова- педагог, създател и администратор на НФМДКоментари
Написано от Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите на 2008-05-02 16:09:31
Chestito!!! Radvam se che Vi ima,dai boje poveche hora kato vas. Pozdravqvam Vi za dobrata rabota i kato specialist socialen rabotnik i kato maika na 3 godishen palavnik. :)

Само регистрирани потребители могат да пишат коментар.
Моля въведете вашето име и парола или се регистрирайте.

 
Google
 
 
Facebook
  Моето Дете