Търсене:
 
      Начало 24 05 2024      
 
Оценка: / 2
СлабОтличен 

Голям благотворителен концерт в подкрепа на деца с увреждания в Хасково

Благотворителен концерт в подкрепа на Центъра за комплексно обслужване на деца с увреждания и хронични заболявания (ЦКОДУХЗ) - гр. Хасково организира Движение "Българско семейство". Концертът се организира с подкрепата на Община Хасково и ще се състои на 22 юни 2022г. от 19:00 ч. на пл. "Спартак" в Хасково!

В програмата ще участват: Мажоретен състав към Младежки център- Хасково с рък. Елена Попова, Ансамбъл "Хасково" с рък. Ана Димитрова, Детски танцов ансамбъл „Южняче” към Младежки център- Хасково с рък. Галя Щерева, Фолклорен ансамбъл "Златна Тракия" с рък. Златка Тимонова, ШНП "Зора Зорничка" с рък. Иванка Топузова, Фолклорен клуб "Славяни" с рък. Мария Бялкова, ВГ "Южняче" с рък. Боян Митев, Донна Латева, Рая Желева, Теодор Батуров и Група "Хангар 42".

Организаторите се надяват, че със средствата от концерта ще могат да подпомогнат ЦКОДУХЗ в Хасково за закупуване на допълнително рехабилитационно оборудване, необходимо за пълноценна здравна грижа на техните малки потребители!

В ЦКОДУХЗ - Хасково се извършва диагностика, лечение, рехабилитация и работа с деца със социално-значими заболявания, с невромускулни увреждания, с вродени аномалии, редки болести, деца с хронични заболявания, деца с увреждания на опорно – двигателния апарат или отклонения в психомоторното развитие с цел предотвратяване и намаляване степента на увреждането и последствията от него. Центърът е създаден през миналата година с постановление на Министерският съвет, считано от 15 февруари 2021г. за закриване на ДМСГД и разкриване на ЦКОДУХЗ в гр.Хасково.

ПОКАНИ по 5 лв. ще могат да се закупят на място преди концерта или от представителите на Движение "Българско семейство", за децата- безплатно.

За повече информация, относно дейността на ЦКОДУХЗ- Хасково, посетете сайта и Фейсбук страницата на Центъра.

НФ "Моето дете" подкрепя инициативата и кани всички свои приятели и техните приятели да посетят благотворителния концерт и да станат част от благородната кауза!

Коментари

Само регистрирани потребители могат да пишат коментар.
Моля въведете вашето име и парола или се регистрирайте.

 
Google
 
 
Facebook
  Моето Дете