Търсене:
 
      Начало 20 07 2024      
 
Оценка: / 4
СлабОтличен 

Фотоконкурс за Деня на Земята- 22 април

НФ "Моето дете", Център за развитие "Интелект"- гр. Хасково и Фейсбук страницата "Приятели на природата" организират Регионален ученически фотоконкурс на тема "Аз обичам природата", посветен на Международния ден на Земята- 22 април 2022г!

Условия на конкурса:

- В надпреварата могат да участват ученици от обл. Хасково и обл. Кърджали.
- Фотографиите трябва да бъдат съобразени с темата и да показват красиви места сред българската природа през четирите сезона на годината, реки, планински местности, природни забележителности, защитени територии, растителни и животински видове и др.
- Всеки участник има право да изпрати до 2 авторски снимки, които следва да бъдат във формат JPG.
- Краен срок: Снимките могат да бъдат изпращани до 10 април 2022г. на е-поща: Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите
- Заедно с тях участникът трябва да прикачи файл със следното съдържание: име и фамилия, възраст, населено място, училище и е-mail, заглавие на снимката и кратко описание, къде е направена и какво изобразява.
- С изпращането на снимките, участникът се съгласява те да бъдат публично споделени в интернет пространството със заглавие на творбата, име на автора и учебно заведение!
- В специално създаден албум във Фейсбук страницата "Приятели на природата", както и във Фейсбук страниците на НФ "Моето дете" и Център за развитие "Интелект" ще бъдат публикувани всички участващи в конкурса снимки по реда на тяхното получаване. Гласуването за Наградата на публиката ще се извърши онлайн с харесване под всяка фотография и ще продължи до 20:00ч. на 15 април. Гласувания след тази дата няма да бъдат зачетени! Жури ще определи първа, втора, трета и поощрителна награда.
-
Авторите на отличените снимки ще получат грамоти, награди и дръвчета, които ще трябва да засадят.
- Ще бъдат публикувани творби и на участници от други области, но извън конкурса.
- Награждаването ще се състои на 20 април 2022г., сряда, от 16:00ч. в двора на Център за развитие "Интелект" на ул. "Милин камък"- 9 в гр. Хасково. Отличените трябва лично да се явят за получаване на грамотите и наградите си или да изпратят свой представител, изпращане по пощата не е възможно. Те предварително ще бъдат информирани чрез съобщение на личните си е-пощи, от които са изпратили творбите си!

Фотоалбум с творбите, участващи във фотоконкурса: Тук.
Успех на всички участници!

За още екоинициативи, присъединете се към Фейсбук групата за екологично образование "Приятел на природата"!

Коментари

Само регистрирани потребители могат да пишат коментар.
Моля въведете вашето име и парола или се регистрирайте.

 
Google
 
 
Facebook
  Моето Дете