Търсене:
 
      Начало 05 06 2020      
 
Оценка: / 1
СлабОтличен 

Део - любимото момче на България

Чаровникът Део- откровено за любовта, приятелството и предизвикателствата!

"Срещата и работата с младите хора е предизвикателство и възможност за взаимно вдъхновение.", споделя любимецът на малки и големи.


Деян Стaнчев-Део е роден на 7 октомври 1975 г. Завършил е руска филология в СУ „Климент Охридски“. Печели конкурс за водещи в предаването Джубокс, който се провежда в заведението, където работи. Има богато творческо и професионално потфолио. Играе в спектакъла „Кислород“ в „Театър 199“. През 2004 снима филм Бунтът на L. Део побеждава в благотворителното шоу на Нова Телевизия Vip Brother 3 на 10 май 2009 г. Малко по-късно издава свой собствен албум.

Харизматичен, чувствителен и състрадателен. Излъчва огромна енергия и топлина, с която заразява и печели любовта и симпатиите на малки и големи - така накратко може да бъде представен един от най-популярните и любими телевизионни водещи в наши дни. На 29 март тази година, предстои негово гостуване в Кубрат по покана на секретаря на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните. Гостуването на Део е свързано с едно голямо събитие. Без колебание той прие да бъде ГЛАСЪТ на кампанията „Не на наркотиците - ТЕ НЕ СА НАШИЯТ СВЯТ. Жест, който буди възхищение, възторг и адмирации.

Малко преди срещата, Део беше любезен да сподели за теб, скъпи читателю, следващите редове.

Део, какво е усещането да си на 40 години, как изглежда твоята равносметка?

- На 40 се чувствам като на 15. Единствената разлика е, че живот и здраве, тази година ще станем родители с моята приятелка…!

Един от любимите телезизионни водещи си, познат си от предавания като, Джубокс“, „Джубокс- любовни квартири“, „Рекламна пауза“ и „Големите 10“, „Това го знае всяко хлапе“, как попадна в телевизията?
- Бях барман е едно заведение в центъра на София. Бъдещите продуценти на първото предаване, което водих ми бяха клиенти, самият кастинг за предаването се проведе в заведението. Случайно бях на работа същия ден и решиха да ме пробват. В последствие избраха мен. Така започна всичко.

Минал си през доста различни периоди и етапи от живота си-какво загуби и какво спечели?
- Не съм загубил нищо.Спечелих жизнен опит и запомнящи се мигове.

Пееш, танцуваш, спортуваш, медитираш, какво още изпускам, всичко това, как те променя и обогатява?
- Всички тези неща ме карат да се чувствам и да живея по добре,и да бъда по продуктивен. Също да приемам живота по спокойно

Део, какво означава любовта за теб?
- Разбирам я първо като лудост, после като приятелство, уважение и доверие.

От малкото хора си, които смело и откровено говорят за дрогата (за което те поздравявам с респект)- как се случи твоята среща с нея?
- Случи се по време на работа. Имахме 24 часови смени и един колега ми каза да пробвам това, което ми дава и, че то ще ми помогне да преодолея натрупаната умора.

Решението ти да кажеш – не на дрогата, от какво се повлия и какво би посъветвал подрастващите?
- Решението си беше лично мое и осъзнаването, че имам проблем също. Не мога да кажа нищо на младите. Те имат своя път и се надявам да го извървят достойно. Искрено се надявам да имат шанса да реализират потенциала си на 200 процента и да бъдат добри един към друг. Като се видим и поговорим сигурно ще стигнем до някакъв извод по този въпрос.

Как мислиш, младото поколение апатично и безразлично ли е към действителността ?
- Не смятам, че е апатично. Харесвам младите хора, с които се срещам. Много е малък процента на неразбирателство между нас, но това е нормално. Всяко поколение си има своите интереси и гледни точки и ражда своите запомнящи се личности.

В какво продължаваш да си влюбен?

-В моята приятелка.

Какво те радва най-много и какво огорчава?
-Радва ме чистата природа.Не бих каза,че чак ме огорчават,но не ми правят добро впечатление нелюбезните хора.

Как се виждаш след 10 години?
-Надявам се здрав, семеен, работещ и с две деца

Какви предизвикателства си поставяш за настоящата година?
-Предизвиквам се да се забавлявам с това, което правя.

Любимият ти израз…?
-Като ме питат как съм, отговарям-все по добре.

Какви творчески изненади, готвиш на твоите фенове?
- Нямам ясна идея. Дано някой все още се изненадва на това,което правим.

Интервю на Нади КарагьозоваКоментари

Само регистрирани потребители могат да пишат коментар.
Моля въведете вашето име и парола или се регистрирайте.

 
Google
 
 
Facebook
  Моето Дете