Търсене:
 
      Начало Статии и интервюта В месеца на любовта с Меги Димчева от „Търси се” 11 07 2020      
 
Оценка: / 3
СлабОтличен 
В месеца на любовта с Меги Димчева от „Търси се”


Меги Димчева, екранната половинка на Нели Хаджийска от „Търси се”. Меги и Нели, Нели и Меги, с красота, чар и интелект от години успешно завладяват сърцата на хилядите свои гости, фенове и почитатели. Двете допълват прекрасно една друга. Преди време поканих Нели да си говорим за магията на любовта и родителството, в месеца на любовта Меги ще сподели с Вас какво мисли за приятелството, за общуването, нещо истински ценно, което свързва хората и превръща общуването им в красиво пътуване и откривателство.

Меги, кога приятелството е приятелство и с какво става ценно?

Когато бях дете с връстниците ми като, че ли се надпреварвахме кой ще има повече приятелки. Ревнувахме се една от друга, всичко беше на всяка цена. С годините човек много се променя – успява да оцени качеството, а не количеството. Приятелството е нещо много свято. То минава през слънце и през буря и пак оцелява. В едно приятелство хората се приемат такива каквито са и това е най-важното за мен- да ми позволят да бъда себе си и да ме обичат такава, каквато съм. Казват, че приятелството се доказвало в трудните моменти, но аз мисля, че то още повече се доказва в щастието ти. Трябва да усещаш и радостта, която прелива от приятеля споделяйки твоето щастие.

С Нели сте заедно от години, не сте само колеги. Свързва Ви и голямо приятелство, как го постигате?

Това е приятелство, което просто се случи. Не се замисляш трябва ли да се случва, ако се случи какво ще последва, то просто си тръгва отнякъде и продължава. Не си задаваш въпроса „Докога?“, а усещаш, че ще е завинаги. Така стана и с нас. Имахме общи мечти в началото, които се опитвахме да сбъдваме заедно. Различността в характерите също е фактор, който ни обединява, защото ние много се допълваме.

Общуването е полезно и приятно, когато….?


Когато ти носи любов и усмивка. Когато усещаш, че с другия се вълнувате един от друг и от това, което ви се случва. Когато ти носи уроци, когато те кара да израстваш и да се развиваш. Когато има какво да си вземеш от другия.

Хората, като че ли от ден на ден се отчуждават по-вече. Губи се все по-вече емоционалността между хората. Как мислиш само технологиите ли са виновни за това?


Въпросът за мен е от какво имаш нужда, защото технологиите никога не могат да заместят емоциите на живо, напротив в повече случаи те могат дори да ги объркат. Отчуждаването идва и от нашето ежедневие, в което не ни остава много време за самите себе си и да другите. Но смятам, че човек ако има желание, ако обича, ако има необходимост от някой ще намери начина и времето да си дава тези срещи и емоции.

Щастливо омъжена си, с какво те промени брака и къде е приятелството в него?

За мен близостта със съпруга ми е най-важна в брака ни. Доверието, споделянето, усещането на другия, мисълта за него с грижа , опората, която си даваме – това е, което крепи връзката между двама души и я прави незаменима. След брака си станах доста по-спокойна, по-търпелива, по-сигурна и уверена в себе си и още по-влюбена!

Свободното време е ползотворно когато…?

Когато е изкарано с любимите хора. За мен най-ползвотворното време е с моите племенници – Дамиан и Владимир, които ме изпълват с много щастие. Не бих заменила тези срещи за нищо на света, толкова се уникални и смислени. Обожавам и времето на пътешествия със съпруга ми и безкрайните разговори с близки хора.

Телевизията - мисия или съдба в живота ти?

Съдбата ми наистина е телевизия. Това е моята детска мечта и от 19-годишна работя в телевизия. Но мисията ми се нарича „Търси се“ – да покажеш позитивното, доброто и любовта на хората към родителите, съпруга, децата, колегите, да разбереш ценностите в живота и да се докоснеш до някой, който ще те обогати и теб самия.

За какво мечтае Меги?


Може да ви се стори странно, но мечтая за още хубави „търсения“….Искам „Търси се“ да е в ефир и да дава на нас и на зрителите още уроци по добрина и любов. Мечтая да далечни пътешествия и за хармония в семейството.

Прошката за теб е….?


Аз лесно давам прошка. Преди години не беше така, но сега мисля, че всеки е имал причина в определен момент да постъпи по опреледен начин и да те нарани. Прошката е трудна, но тя и победа над егото.

В „кошницата на надеждите” на Меги винаги ще има и раздава…?


Най-много има любов! Харесва и да я раздавам и да правя хората около мен щастливи. Още Има надежда за добро бъдеще и за срещи с още по-добри хора.

Всеки ден трябва да започне с…?

С добрата мисъл, че този ден повече няма да повтори и трябва да го изживеем по най-прекрасния начин.

И нека да завършим с твоето пожелание към читателите.

Винаги пожелавам трите най-красиви думи: Вяра, Надежда и Любов! Няма посмислено нещо от тях!


Въпросите зададе: Н. Карагьозова
Снимки (архив): М. ДимчеваКоментари

Само регистрирани потребители могат да пишат коментар.
Моля въведете вашето име и парола или се регистрирайте.

 
Google
 
 
Facebook
Advertisement
ТЕМИ ОТ СТАТИИТЕ
Статии
Светът е само за теб и мен, мамо
Светът е само за теб и мен, мамо! Деца и развод Трябва ли да се откажете от мъжа, ако ...
Още  ]
Остро възпаление на средното ухо
Остро възпаление на средното ухо Ушите на бебетата често се възпаляват Определение: Ухото ...
Още  ]
Шумът в сърцето при децата
Шумът в сърцето при децата Функционални и паталогични шумове при децата Дистонията. Симптоми н...
Още  ]
В месеца на любовта с Меги Димчева от ...
В месеца на любовта с Меги Димчева от „Търси се” Меги Димчева, екранната полов...
Още  ]
Не на матурите!
Не на матурите! Спират обжалването на матурите със закон? Матурите- въпросителни без отговор?! ...
Още  ]
  Моето Дете