Търсене:
 
      Начало 21 06 2024      
 
Оценка: / 0
СлабОтличен 
НФ „Моето дете” стартира кампанията „Коледни подаръци за децата от ДМСГД- Хасково"

За трета поредна година Национален форум "Моето дете"- www.moetodete.com организира коледна кампания за подпомагане на ДМСГД- Хасково, която ще се проведе от 1 до 20 декември т.г. В социалното заведение се отглеждат деца лишени от родителски грижи от 0 до 4 г., както и деца с увреждания до 7 г.

Домът се нуждае от:
- Памперси.
- Детски храни: адаптирани млека, лечебна хумана, бебешки пюрета, разтворими бебешки каши. Храните трябва да бъдат запечатани и в срок на годност.
- Играчки: гумени, пластмасови кубчета, топки, дидактични игри, книжки за оцветяване, кукли без коси, проходилки.
- Нови и запазени детски дрехи, домашни пантофки и обувки. Дрехите втора употреба трябва да бъдат запазени, чисти, изпрани и здрави!
Социалното заведение има особена нужда от памперси и лечебна хумана.

За гр. Хасково даренията ще се приемат от 10 до 20 декември между 10,00 и 18,00 ч. (събота до 14,00ч.) в магазина за прежди и парфюми, до аптека Петева- Табакова срещу книжния пазар в центъра на града. Допълнително ще бъдат обявени датата и часът, когато събраните дарения ще бъдат закарани в дома.

Желаещите да се включат в кампанията от други населени места могат да изпратят през месец декември за своя сметка дарението си на адрес гр. Хасково- 6300, ДМСГД, ул. "Видин"-14.
Дарения може да се носят и на място в дома всеки делничен ден през декември от 9,00 до 14,00ч.

В тазгодишната кампания ще си партнираме с ФБ групата „За без пари”. До сега активно сме си сътрудничили с ФБ групите „Сърцето на доброто” и „Хасковски деца”, детската формация към народен ансамбъл „Златна Тракия”, много художествено-творчески състави, медии и отделни граждани. Надяваме се, че и тази година ще зарадваме с коледни подаръци и празнична програма нашите малки приятели от ДМСГД и че хасковлии и приятели от цялата страна отново ще се погрижат за тях.

За информация и контакти с ДМСГД- Хасково: http://dmsgdhaskovo.com
За въпроси, пишете на е-адрес: Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите
Отговорници: Мариана Йорданова и Светла Табакова

Всичко за кампанията, вижте във ФБ страницата на събитието ТУК.


С поздрав: Дамски клуб към НФ „Моето дете” и приятелиКоментари

Само регистрирани потребители могат да пишат коментар.
Моля въведете вашето име и парола или се регистрирайте.

 
Google
 
 
Facebook
  Моето Дете