Търсене:
 
      Начало Инициативи 30 11 2023      
 
Оценка: / 0

Национален форум "Моето дете" на 7 години

На 25 април 2013 г. се навършват 7 години от създаването на Национален форум "Моето дете". Първите 7 години са най- важни за детското развитие, така и нашият екип счита че вече сме на една сериозна възраст в своето израстване. След последната ни среща миналата година успяхме да свършим не малко полезна работа в името на българските деца. Изпратихме нашите предложения до съответните институции и насочихме усилия към разрешаването им.

Напиши коментар
 
Оценка: / 3

Голямо дарение на НФ "Моето дете" и приятели за деца от ДМСГД
Image

За втора поредна година Национален форум "Моето дете" организира инициатива за коледни подаръци за децата от ДМСГД- Хасково. В инициативата се включиха Дамският клуб към НФ "Моето дете", Фейсбук групата "Хасковски деца", учениците и учителите от ОУ "Св.Св. Кирил и Методии"- с. Малево общ. Хасково, верига магазини "Супер Марио Маркет"- Н.Искър, магазини "Руди" и "Диана Сергеева"- Н.Искър, много жители на гр.Хасково и приятели от цяла България.Напиши коментар
 
Оценка: / 5

Предложение незаконните палати да бъдат превърнати в защитени жилища
Image

По повод публикации в националния печат, относно поредния етап от събарянето на незаконни селища, Национален форум "Моето дете" и ФГ "Социална работа в България и по света", подкрепени от Дружество на социалните работници и социални педагози в Р.България, Гражданска инициатива „Без насилие”, Сдружение „Майки срещу дрогата”, Терапевтичен център БИЛАНИ, Българска Асоциация за закрила на пациентите и специалисти в социалната и педагогическата сфера, граждани от други сфери, членуващи в различни групи от социалната мрежа: ФГ „Когато се родя и след това”, „Ресурсни учители”, „Център на българските родители”, „Валдорфско образование” предлагаме...

Напиши коментар
 
Оценка: / 4


Отворено писмо

Image

От неправителствени организации, родители и граждани с изявена позиция по въпросите, свързани с разглеждания в Народното Събрание Проектозакон за предучилищното и училищното образование до всички отговорни институции.

Уважаеми Дами и Господа, Народни представители,

Ние, долуподписаните граждански и родителски организации искаме ясно да изразим несъгласието си със задължителното институционализиране на 4-годишните деца, както и с липсата на алтернативни форми на образование в Република България.
Напиши коментар (1 Коментари)
 
Оценка: / 2

Аргументирано искане до Президента за вето по отношение на чл 8 от ПЗПУО

Image
Г-н Президент,

Въпреки гражданското недоволство, липсата на обществена подкрепа, липсата на реална обосновка и липсата на необходимост от въвеждането на задължителна предучилищна подготовка за децата от годината на навършване на 4 години, както и явното противоречие с редица правни норми, на 18 януари, народните представители приеха това „нововъведение” като част от готвения закон за образованието.
Напиши коментар
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Google
 
 
Facebook
  Моето Дете