Търсене:
 
      Начало Инициативи 28 01 2022      
 
Оценка: / 7

Национален форум "Моето дете" на 8 години
Image

На 25 април 2014 г. се навършват 8 години от създаването на Национален форум "Моето дете"- общност от родители и специалисти работещи с деца с безплатно електронно издание за цялото семейство www.moetodete.com. В инициативата безвъзмездно работи екип от специалисти (педагози, психолози, лекари, юристи, социални работници и др.) от цялата страна в името на всички български деца.
Напиши коментар
 
Оценка: / 5

За първи път 3- годишно момиченце празнува своя рожден ден
Image

Дамският клуб на Национален форум "Моето дете" организира рожден ден на малката Аслъ, която навършва 3-годинки. През февруари бе организирана кампания в помощ на детето и неговата майка Румяна, които бяха изпаднали в нищета, но благодарение на добри хора от цялата страна бяха събрани 200 пакета дарения с полезни неща от първа необходимост, дърва и въглища за отопление, мебели, пакетирани храни и други.

Напиши коментар
 
Оценка: / 11

Да подкрепим Петьо!

Image

Петър Киряков е 20-годишен младеж от Хасково, който е израснал в домове за деца лишени от родителски грижи. Тази година завърши средното си образование с отличен успех и е приет за студент в Тракийски университет- Ст.Загора, специалност- лекарски асистент. Той е единственото момче от Защитено жилище- Хасково, абитуриент и новоприет студент тази година. НФ "Моето дете" организира кампания в помощ на неговото учение и самостоятелен старт в живота, като обявихме необходимост от набиране на финансови средства за закупуване на учебни помагала и всичко необходимо за един бъдещ студент.
Напиши коментар
 
Оценка: / 8

Със сълзи от радост мама Руми благодари на добрите хора
Image

Днес успешно приключи кампанията на Национален форум "Моето дете" в помощ на Руми и малката й дъщеричка! Хора с добри сърца от Хасково и градовете София, Пловдив, Ст.Загора, Н.Загора, Варна, Сопот, Харманли, Твърдица и др. осигуриха близо 200 пакета с полезни неща от първа необходимост: дрехи и обувки за всички сезони на годината за майката и детето, спално бельо, домакински електроуреди и посуда, пакетирани хранителни продукти, памперси, играчки и др.

Напиши коментар
 
Оценка: / 5
Социално слаба самотна майка от Хасково има нужда от нашата помощ!
Image

31-годишната Румяна Георгиева и 2- годишната й дъщеричка живеят в малка постройка във вилна зона край Хасково при изключително тежки условия. Съдбата не е била благосклонна към нея, но чест й прави това, че е грижовна майка. Жената върви пеш в преспите с малкото си дете всеки ден по 2 часа, за да стигне до социалната трапезария, от където взема храна. Те оцеляват само със 135 лева на месец– от социални помощи и детски надбавки. Имат нужда от всичко: дрехи, обувки, спално бельо, домакински посуда, тенджера, памперси, пакетирани храни, детски храни и плодове за детето и всичко от първа необходимост за едно семейство.
Напиши коментар (1 Коментари)
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 Следваща > Последна >>

Google
 
 
Facebook
  Моето Дете