Търсене:
 
      Начало 07 10 2022      
 
Оценка: / 6
СлабОтличен 

Д-р Надие Карагьозова с почетен знак „Народен будител” от елитно столично училище по изкуства

На тържествената церемония, състояла се на 30 август 2018 година бяха връчени наградите на отличените от Петия международен конкурс „Извънкласни и извънучилищните дейности-за устойчиво качествено обучение и възпитание на децата и учениците 2018”, организиран от Синдикат на българските учители, Фондация „Устойчиво развитие за България” и Санитарно-оздравителен комплекс „Камчия” ЕАД. Д-р Надие Карагьозова-секретар на МКБППМН-Кубрат получи специалната награда на 144 СУ „Народни будители“-София.

Нейният труд беше отличен от ръководството на елитното столично училище с грамота и почетен знак „Народен будител”, който се връчва на патронния празник на училището за съхранение, популяризиране и развитие на българското изкуство и култура. Директорът на образователната институция по изкуствата Величка Николова, сподели по време на церемонията, че тя и нейните колеги са силно впечатлени от инициативите обединени в образователно-превантивната програма „Превенция и възпитание чрез изкуството” на д-р Карагьозова, чиито идеи се покриват с приоритетите на тяхното училище и разбирането, че изкуството не само забавлява, но и учи, възпитава и дава нов поглед за света и открива нови пространства”.

Д-р Карагьозова е единственият секретар от страната и педагог-участник в престижния конкурс за учители, които представят добри практики от извън училищна институция. Припомняме, че в работата си тя често кани популярни личности от света на изкуството и представя техния опит и посланията, скрити в техните произведения и вярва във възпитателната сила на изкуството не само при изпълнение задачите на гражданското образование, но и в това, че е основен фактор в цялостното и пълноценно формиране на личността.

Престижният образователен форум се проведе под патронажа на МОН. Министър Красимир Вълчев и заместниците му- инж. Таня Михайлова и Деница Сачева бяха сред официалните гости на церемонията. В дните преди церемонията, д-р Н. Карагьозова участва в семинар на тема „Гражданското образование-формиране на ценностни нагласи у подрастващите“, на който участваха над 250 педагогически специалиста от страната.

Д-р Надие Карагьозова е дългогодишен член на екипа на НФ "Моето дете", изключителен специалист, съмишленик и автор на много от материалите, публикувани в сайта www.moetodete.com Пожелаваме й много професионални успехи и благодарим за сътрудничеството! НФМД

Коментари

Само регистрирани потребители могат да пишат коментар.
Моля въведете вашето име и парола или се регистрирайте.

 
Google
 
 
Facebook
  Моето Дете