Търсене:
 
      Начало 24 05 2024      
 
Оценка: / 5
СлабОтличен 

10- та юбилейна среща на НФ "Моето дете"
Днес 20 дами и приятели проведоха празнична юбилейна среща по повод 10-я рожден ден на дамската доброволческата организация Национален форум "Моето дете" и на сайта www.moetodete.com Специални гости на събитието бяха Евгения Ангелова- народен представител от Хасково, д-р Валя Станчева- общински съветник в Хасково и Нади Карагьозова- секретар на МКБППМН- Община Кубрат и член на екипа, които поздравиха дамите! На срещата присъстваха още Вангел и Ели, както и Руми и Аслъ, в помощ на които дамският клуб преди време организира благотворителни кампании и днес се радват на един по-добър живот.

Срещата започна с думи на благодарност, отчет на дейността за предходните 10 години и обучение "Как да помагаме с любов и с разум". Презентацията, показваща мили спомени от инициативи и кампании на форума просълзи много от дамите, но това бяха сълзи от удовлетворение за добре свършена работа. 10
грамоти "Приятел на децата" получиха най- активните доброволци и сътрудници: Нади Карагьозова, Наска Ангелова, Златка Тимонова, Светла Табакова, Светлана Серафимова, Красимира Дамянова, Веселина Калемджиева, Иванка Захариева, Божидар и Елена Илиеви и екипът на ЕТв. С този скромен, но отговорен приз за оказвана подкрепа в доброволческата работа на дамите бяха удостоени още Евгения Ангелова- народен представител и Милена Трендафилова- заместник- кмет на Община Хасково. Дамите споделиха, както опит, така и много от нещата, които ги вълнуват. Разбира се не липсваха торта със свещички, раздумка по женски, снимки за спомен и много усмивки. Денят приключи с разходка из забележителностите на Хасково и свещички за здраве в параклиса под Монумента Св.Богородица.

"Сърдечно благодаря на доброволческия дамски клуб НФ "Моето дете" и специално на Мариана Йорданова за оказаната чест! Чудесата и добрината, които тези силни и отдадени жени правят със сърце и душа са най-истинския дар, даден на човека. Дано вашият хъс, енергия и устрем да променят животи бъде пример за мнозина и да води до още повече съмишленици. Горда съм, че ми позволихте да се докосна до благородните дела! Убедена съм, че ще продължаваме да сме заедно в трудни за нуждаещите се моменти." С тези думи приветства дамите, народният представител Евгения Ангелова.

"
Благодаря на всички дами от дамския клуб и на нашите гости за отделеното време, както и на Младежки център- Хасково за гостоприемството! Благодаря на всички хора с добри сърца, потребители на сайта, приятели, съмишленици, дарители и доброволци, които са превърнали благотворителността и доброто в свой начин на живот! Благодаря на всички, които повярваха в каузата НФ "Моето дете"! 10 години доброволчество, добротворчество и служба на доброто, никак не са малко. Ние показахме, че само с доброволчески труд, лични дарения и желание, можем да променим човешки съдби. Бъдете благословени и предайте нататък доброто, което носите в сърцата си!", бе посланието на Мариана Йорданова- създател и администратор на форума.

Всичко за инициативите на НФМД: Тук.

23.04.2016г.Коментари

Само регистрирани потребители могат да пишат коментар.
Моля въведете вашето име и парола или се регистрирайте.

 
Google
 
 
Facebook
  Моето Дете