Търсене:
 
      Начало Статии и интервюта Голямо дарение и празнична програма зарадваха децата от ДМСГД в Хасково 25 05 2019      
 
Оценка: / 3
СлабОтличен 
Голямо дарение и празнична програма зарадваха децата от ДМСГД в Хасково


Кампанията на Национален форум „Моето дете” и приятели "Коледни подаръци за децата от ДМСГД- Хасково" приключи успешно. Инициативата се проведе за трета поредна година и бяха събрани над 1500 памперси, детски храни- лечебна хумана, пюрета, каши и лакомства, също така мокри кърпи, дрехи, обувки, много играчки, книжки за оцветяване, люлка, проходилка и други полезни неща в полза на децата от социалното заведение. В кампанията се включиха дамите от Дамския клуб към НФ”Моето дете”, служители от РИОСВ, Флирт такси, І- ви „А” клас от ОУ „Хр.Смирненски” и много граждани от Хасково, Фейсбук групата „За без пари”- партньори на кампанията и дарители от Нови Искър и София.
Специален гост на събитието бе приятелят на дома Божидар Илиев от Нови Искър, който вече 3 години организира кампания сред своите съграждани и дарява солидно количество необходими за отглеждането на децата неща. Вчера дарението бе лично предадено от организаторите на кампанията на директора на ДМСГД- Хасково д-р Гузгунов, който го прие с благодарност.

От НФ”Моето дете” бяха организирали и празнична програма с участието на деца от школите към читалище „Заря”- Хасково със съдействието на секретаря Александър Милушев, също децата от танцов състав „Етномагия” към ОУ „Н.Вапцаров”- Хасково с ръководител Златка Тимонова и народната певица от Нови Искър Елена Илиева, които поздравиха децата и персонала от социалното заведение с песни, танци и музикални изпълнения. За коледното тържество пристигна и Дядо Коледа със Снежанка, който раздаде подаръци на децата. Не липсваха много гости, празнично настроение и усмивки. "Идеята ни е инициативата да продължи да обединява хора с добри сърца в полза на децата лишени от родителски грижи! Искрено се надяваме, че днешният ден внесе светлина и радост в ежедневието на децата.", споделиха организаторите.

Още снимки: Тук.
Видео репортаж на ЕТв: Тук.
Изпълнението на Елена Илиева: Тук.Коментари

Само регистрирани потребители могат да пишат коментар.
Моля въведете вашето име и парола или се регистрирайте.

 
Google
 
 
Facebook
Advertisement
ТЕМИ ОТ СТАТИИТЕ
Статии
Здраво ли е дебелото бебе?
Здраво ли е дебелото бебе? Когато видим малко сладко пухкаво розово бебен...
Още  ]
Д-р Надие Карагьозова: Новата училищна ...
Д-р Надие Карагьозова: Новата училищна реалност изисква партниране с родителите! &bdquo...
Още  ]
Най - честите заболявания в детската въз...
Най-честите заболявания в детската възраст Най - честите заболявания са заболяванията ...
Още  ]
Игрите на открито и белите на децата
Игрите на открито и белите на децата През лятната ваканция, улиците по селата са пълни дец...
Още  ]
Физиолигични особености на новороденото
Физиолигични особености на новороденото През първите дни новороденото е с малко продълговата глав...
Още  ]
  Моето Дете