Търсене:
 
      Начало Статии и интервюта Голямо дарение и празнична програма зарадваха децата от ДМСГД в Хасково 31 05 2020      
 
Оценка: / 3
СлабОтличен 
Голямо дарение и празнична програма зарадваха децата от ДМСГД в Хасково


Кампанията на Национален форум „Моето дете” и приятели "Коледни подаръци за децата от ДМСГД- Хасково" приключи успешно. Инициативата се проведе за трета поредна година и бяха събрани над 1500 памперси, детски храни- лечебна хумана, пюрета, каши и лакомства, също така мокри кърпи, дрехи, обувки, много играчки, книжки за оцветяване, люлка, проходилка и други полезни неща в полза на децата от социалното заведение. В кампанията се включиха дамите от Дамския клуб към НФ”Моето дете”, служители от РИОСВ, Флирт такси, І- ви „А” клас от ОУ „Хр.Смирненски” и много граждани от Хасково, Фейсбук групата „За без пари”- партньори на кампанията и дарители от Нови Искър и София.
Специален гост на събитието бе приятелят на дома Божидар Илиев от Нови Искър, който вече 3 години организира кампания сред своите съграждани и дарява солидно количество необходими за отглеждането на децата неща. Вчера дарението бе лично предадено от организаторите на кампанията на директора на ДМСГД- Хасково д-р Гузгунов, който го прие с благодарност.

От НФ”Моето дете” бяха организирали и празнична програма с участието на деца от школите към читалище „Заря”- Хасково със съдействието на секретаря Александър Милушев, също децата от танцов състав „Етномагия” към ОУ „Н.Вапцаров”- Хасково с ръководител Златка Тимонова и народната певица от Нови Искър Елена Илиева, които поздравиха децата и персонала от социалното заведение с песни, танци и музикални изпълнения. За коледното тържество пристигна и Дядо Коледа със Снежанка, който раздаде подаръци на децата. Не липсваха много гости, празнично настроение и усмивки. "Идеята ни е инициативата да продължи да обединява хора с добри сърца в полза на децата лишени от родителски грижи! Искрено се надяваме, че днешният ден внесе светлина и радост в ежедневието на децата.", споделиха организаторите.

Още снимки: Тук.
Видео репортаж на ЕТв: Тук.
Изпълнението на Елена Илиева: Тук.Коментари

Само регистрирани потребители могат да пишат коментар.
Моля въведете вашето име и парола или се регистрирайте.

 
Google
 
 
Facebook
Advertisement
ТЕМИ ОТ СТАТИИТЕ
Статии
Как да предпазим децата от свински грип?
Как да предпазим децата от свински грип? „Имам дете на две го...
Още  ]
Орхан Мурад и Шени- двойка не само на с...
Орхан Мурад и Шени- двойка не само на сцената, но и в живота Тяхната рецепта за щастие- &bdquo...
Още  ]
Топлината на майчините обятия
Топлината на майчините обятия или за ползата от прегръдката Майчината милувка Помня и...
Още  ]
Осиновяване на дете от семейства загубил...
Осиновяване на дете от семейства загубили единственото си дете Преди изгрев е най-тъмно...
Още  ]
Често срещани проблеми при кърменето
Често срещани проблеми при кърменето Някои жени кърмят без проблеми, но при много кърмачки е...
Още  ]
  Моето Дете