Търсене:
 
      Начало Статии и интервюта Деца Индиго 20 07 2024      
 
Оценка: / 10
СлабОтличен 

Деца Индиго

Деца Индиго - феномен на новото поколение

В последно време много се говори за ново поколение деца с изключителни таланти. Тяхната цел е да се покаже пътя на хората към духовно равновесие и растеж. Това са децата Индиго. Момиченце, което живяло в центъра на Латвия обожава да говори за този феномен. То много често преразказва нощните си авантюри, как пътува из целия свят и в космоса в своето астрално тяло. Нейният баща успокоява себе си, а и другите, като твърди, че малката си измисля, но винаги приема съветите й когато нещо не е на ред с трактора му. "Не знам как успява, но винаги знае какво не е на ред с трактора ми", казва баща й. Въпреки, че много учени на тази теория я отхвърлят като алтернатива, на всякъде по света се отварят сдружения, които да помагат и работят с децата Индиго. Самото наименование произлиза от цвета на тяхната аура. А именно, установено е, че всеки човек е обкръжен от своята аура, която по правило се състои от цветове от дъгата. При тези деца, в тяхната аура преобладава цветът на индигото, т.е. тъмносиния и лилав цвят. Този цвят символизира така нареченото трето око, центърът, който отговаря за интуицията и психическите възможности.

Понеже се смята, че при тези деца третото око е изцяло отворено, те са получили наименованието деца Индиго. Въобще не става въпрос за деца, които могат да правят чудеса, да материализират или физически да променят предмети, а става въпрос за изключително духовни деца, които със своето поведение и знание от най-рана възраст объркват родителите си и хората които ги заобикалят. С развитите морални сетива, любовта към живота, а много често и спомените на миналия живот, те се опитват да влияят върху околния свят и съзнателно дават да се разбере, че са дошли на свят с определена цел. Те представляват придвижването на духовната еволюция на човечеството. Днес съществуват между 15 и 20 млн. Индиго деца от пет различни поколения. Първото поколение се появява през 50-те години на миналия век. Те се чувствали по-различно, като чели не принадлежали на семейството в което са родени и са родени в погрешно време и на погрешно място. През 80-те години се появява и третото поколение. То се характеризира със слаба енергийна обвивка.

Подложено е на влияния и често се диагностицира с хиперактивност. При преминаването на Милениума се появява и петото поколение при което хиперактивността е изчезнала и се появява изразена чувствителност, свитост и склоност към аутизам. Именно заради това все по-често се появяват институции, които приемат децата Индиго и търсят начини как да им помогнат.

Източник: actualno.com

Ражда се нов вид цивилизация

Децата-индиго помнят какви са били в предишния си живот, знаят защо са се появили на нашата планета. Парапсихолози са установили, че през последните 15 години се раждат все повече деца, надарени с необичайни способности, съобщи в. "Комсомолская правда". Наричат ги деца-индиго, тъй като притежават тъмносиня аура, а не жълта, както е при обикновените хора. Децата-индиго помнят какви са били в предишния си живот, знаят защо са се появили на нашата планета. Те са много по-умни от своите връстници и имат силно развито чувство за справедливост. Според някои изследователи дори структурата на тяхната ДНК е по-различна, затова ги наричат представители на нова цивилизация, която ще смени хомо сапиенс. Ако преди 30 години на 1000 новородени се е падало по едно дете-индиго, то сега те са по едно на 100. Каква е причината да се раждат толкова много гениални деца? Според Егор Сурков, изследовател на аномалните явления, сега, когато цивилизацията на Земята е застрашена, сякаш се включва защитният код на нашата планета. Той се проявява в раждането на много свръхнадарени деца по всички континенти, които ще спасят човечеството от пропадането в техногенна пропаст. "На нашия свят, както никога досега, му е нужно да бъде осъществен огромен скок в съзнанието. Именно затова се появяват и хората на бъдещето" - твърди Егор Сурков.

Източник: БТА

Индиговите деца

Те знаят че са духовни същества от друго измерение.
Индиговите деца за първи път били забелязани от Нанси Тап, която има способността да „вижда“ какъв е цветът на живота на всеки човек. Според нея човешките аури спадат към различни категории, които показват според доминиращия цвят какъв тип личност е даден човек, житейската му мисия и какво е дошъл да научи на този свят. Тя открива, че спектърът на цветовете, явяващ се в аурата, се променя в хода на историята. Например личностните типове, свързани с цветовете тъмночервено и пурпурно, са изчезнали в началото на ХХ век и прогнозира, че към края на столетието на тяхно място ще се яви нов тип личност с нов доминантен цвят. Някъде към края на 70-те години на миналия век тя забелязва, че започват да се раждат деца, чийто доминантен оттенък на аурата е с тъмносин, или индигов цвят. След това нейно откритие психотерапевтите насочват вниманието си към индиговите деца. Така Лий Керъл и Джон Тобър публикуват книгата „Индиговите деца: новодошлите“, за да улеснят родителите, тъй като тези деца всъщност са съвсем различни от останалите. Авторите изброяват десет характеристики, които отличават индиговите деца и всички до една сочат, че те навлизат в света с много по-ярко усещане за себе си като духовни същества и може би поне отчасти вече живеят в четвърто ниво на съзнание. И макар че те са тук, за да покажат пътя към ново равнище на съзнание на цялата планета, ако останат неразбрани и ако не се отнасяме към тях правилно, изключителните им способности могат да станат причина за много проблеми.

Ето основното от тези десет характеристики:
1. Чувство за „царственост“: те като че ли знаят, без никой да им го е казвал, че са духовни същества и обикновено се държат с определено достойнство и сигурност в себе си.
2. Те знаят, че заслужават да бъдат тук и с учудване, че по-възрастните не изпитват същото чувство. Неща като „ниско самочувствие“, вина, чувство за малоценност и раболепие за тях са неразбираеми. Изглежда те просто не страдат от съзнанието, че са жертви – при условие, че им се позволи да следват своя път на развитие.
3. Те нямат нужда да им обяснявате кои са, нито да изграждате самочувствието им. Понякога те казват разтърсващи и обезпокоителни неща за собствената си природа.
4. Те срещат проблем с всяка форма на власт, наложена върху тях. Те просто не разбират властта, ако тя се упражнява без обяснение и без да бъде поискано съгласието им.
5. Има неща, които те просто отказват да правят. Например никога не чакат на опашка! Те отказват да губят време, само защото трябва да се съобразяват с някакво правило.
6. Обикновено те се дразнят от установения ред и правилата за поведение или организация, които не насърчават собствената им изобретателност или им пречат да я приложат, за да се справят с дадена ситуация.
7. В обществото те са изключително креативни. Намират спонтанни и позитивни начини да взаимодействат помежду си и да вършат нещата както в къщи, така и в училище. Обикновено не са склонни да спазват правилата, ако виждат възможност да ги подобрят. Може да ви се струва, че са настроени дисидентски или бунтарски, но основният им мотив е да намерят по добър начин за вършене на нещата в полза на всички.
8. Те предпочитат да бъдат с други индигови деца или с други хора на тяхното равнище на съзнание и понякога изглеждат недрожелюбни и дори несоциални , ако наблизо няма други като тях. Ако не бъдат разбрани, може да станат мрачни, затворени и много чувствителни. В училище това може да стане истински проблем, защото често погрешно ги възприемат като бавноразвиващи се или хиперактивни деца. Такива погрешни диагнози са много опасни.
9. Невъзможно е да ги принудите да се държат прилично, ако работите върху чувството им за вина или ги заплашвате с неодобрение. Те знаят кои са по начин, който същества от по-ниско измерение едва ли могат да си представят, и е невъзможно да ги накарате да се почувстват малоценни. Всъщност, когато бъдат заплашени, те може да проявят насилие. Според Нанси Тап децата, които през последните десет години са извършили насилие срещу родители, учители или свои връстници, във всички случаи са били индигови деца.
10. Те не са срамежливи. Знаят какво им е нужно и обикновено не изпитват трудност да ви накарат да го разберете.

Боб ФРИСЪЛ

Децата Индиго

Някои изследователи твърдят, че тези вундеркинди ги обединява цветът на аурата, която е лилава с цвят на индиго. От съвсем малки гледат мъдро и знаещо с очи на зрели и умни хора. Често срещат трудности при общуване с връстници. Психолози съветват родителите на дете “Индиго” да се отнасят с него като със зрял възрастен човек. Тези деца имат и необичайно добра памет, наподобяваща нещо като жив компютър. Необикновени за възрастта им са психологическата им характеристика и поведението. Откроява се ранното им сексуално съзряване. Много от тях са с телепатични способности и учудващи проницания в бъдещето. От съвсем ранна възраст проявяват необичайна за годините си мъдрост. Имат изключително силна имунна защита и много рядко боледуват, т.е. надарени са и със здрава психика и физика. Ето един от примерите, сочени от американски учени. В началото на 90-те години на ХХ век в САЩ се родило дете от майка и баща, заразени със СПИН. Оказало се, че то също е вирусоносител. Но след около пет години медиците били шокирани – неколкократни прецизни изследвания категорично показвали, че в кръвта му не са останали никакви следи от смъртоносната болест. Две групи изследователи – от Сиатъл и Ню Йорк, изучавали загадъчния случай и установили, че тялото направо отхвърля болестите. След обстоен анализ шокът бил пълен, защото и ДНК-то на детето се оказал различен. ДНК се състои от четири нуклеинови киселини, които образуват 64 кодона, от които работят само 20. При това дете Индиго работят цели 24 кодона! После били открити още няколко такива деца със силен имунитет и изключително ДНК. В Япония, Китай, Русия и Индия също има подобни случаи. Сред талантите на децата Индиго се откроява и удивителната способност точно да прогнозират, грижовността и любвеобилността им. Например такъв е синът на московчанката Наташа К. Когато тя го запитала за какво според него се е родил, момчето казало: За да те обичам, мамо! Редица изследователи имат интересно мнение за децата “Индиго”. Сред тях е и британският учен-проницател Стивън Хокинг. Този световно известен физик теоретик и астрофизик, който е прикован на инвалиден стол, е признат за един от най-големите умове на нашето време. Той и други изследователи на феномена смятат, че малчуганите “Индиго” са своеобразни нови месии, които ще помогнат на човечеството да открие нови по-хуманни и по-справедливи ценности и да преоткрият смисъла на живота.

“Кристални” деца

Има и друга група особени деца – вундеркинди, които са родени около 2000 г. Според редица изследователи, те са следващото стъпало в духовната еволюция на човечеството след децата “Индиго” и са сред най-съвършените съвременни жители на Земята. Тези деца пък имат многоцветна аура и затова са наречени "кристални". Ред особености, включително телепатични и други уникални способности, а и това че очите им проникват дълбоко във всеки, който ги гледа, ги доближават до децата “Индиго”. Но има и съществени разлики. Например “кристалните” деца са много общителни, докато другите, с лилава аура са затворени и съсредоточени в себе си. Децата с многоцветна аура прощават лесно на всеки и сърцето им прелива от любов към целия свят. В тях няма образно понятие за враг. Но родителите на кристални деца са загрижено озадачени, че повечето от тези малчугани проговарят едва когато са на три години, но за сметка на това говорят като възрастен човек и невероятно бързо се развиват.

Веселин СЕЙКОВ, сп. “Усури”

Децата индиго: Основна информация за родители на индигови и кристални деца

Когато отглеждате своето индигово или кристално дете, трябва да помните, че то е много различно от вас. Това, което е работело при вас като дете, няма да работи за него. Основните области, в които трябва да се приспособите са:
Индиговите/Кристалните деца са с дясна ориентация на мозъка.
Те са изключително чувствителни на заобикалящия стрес.Чувствителни са към храната и често правят хранителни алергии.
Какво трябва да означава всичко това за вас?

Дясна ориентация на мозъка:
Индиговите и кристалните деца работят предимно с дясната половина на мозъка си. Това означава, че те са креативни, интуитивни, с богато въображение и емоционално интелигентни. Нашата култура е основно с лява ориентация на мозъка, което означава, че е праволинейна, рационална и логична. Трудностите започват, когато детето навлезе в училищната система и трябва да се адаптира. Дясно-мозъчно ориентираните учат много бързо и правят големи интуитивни скокове, демонстрирайки завидна интелигентност. Но училищната система е изградена от и за хора с лява ориентация на мозъка. Набляга се на повтарянето, рутината, организираността, праволинейността. Това бавно движение предизвиква у детето отегчение и то губи интерес. Започва да търси други неща, които предизвикват интереса му. Това води до факта, че много индигови деца грешно са диагностицирани като проблемни със съсредоточаването, а всъщност те са просто отегчени. Освен това, поради тяхната интуитивна интелигентност, те могат да преминат няколко години в училище, без да се забележи, че не пишат и не четат правилно. Това пък е причина да лепват на децата друг етикет, а именно, че имат “дислексия”. Това е пагубно, защото детето индиго има силно усещане, че е “перфектно” и е тук на “мисия”. Ако детето си мисли, че е нефункционално или, че “нещо с мен не е наред”, то ще се травматизира и ще търси начини да излекува или да замаскира тази нанесена му рана. Това може да доведе до наркотична зависимост или хранително разтройство през юношеските години, като начин да се справи с травмата. Жизнено важно е индиговото или кристалното дете да бъде разпознато като различно, а не като неспособно. Ако различието му се уважава и отглежда правилно, детето ще израстне балансирано, ако не, това отношение ще доведе до дисфункционалност и проблеми.

Чувствителност към заобикалящия стрес:
Детето ви е далеч по-чувствително отколкото вие сте били някога. Неговите слух, зрение и усещания са много по-развити от вашите. Това е резултат от човешката еволюция, хората стват все по-отворени и сензитивни. Това означава, че детето ви ще се стресира от силни шумове, крещящи хора, силна музика и телевизионни предавания. Външният израз на неговото състояние може да бъде подтиснатост и затваряне в себе си или хиперактивност и разрушителни наклонности. Детето има нужда от тиха и спокойна домашна атмосфера, с минимум електронни играчки и в никакъв случай телевизор за бавачка. Има директна връзка между поведението на детето и това, което е попило от телевизионния екран. Обкръжаващият стрес включва и отношенията между родителите. Ако в дома има явно или скрито напрежение и агресия, детето ще ги долови и това ще доведе до дисфункционалност или до активиране на някакви защитни механизми. Не можете да скриете нищо от индиговото или кисталното дете, то разчита енергийното ви излъчване и разбира какво мислите и чувствате, дори да се опитвате да го скриете.

Хранителни алергии:
Физически, тялото на индиговото и кристалното дете е много чувствително. Те често не понасят преработени храни и хранителни добавки. Също реагират лошо на захар и кофеин. Това означава, че сладките, изкуствено оцветени напитки, снаксовете, пакетираните храни, шоколадите водят до дисбаланс и хиперактивност. Храненето на такова дете с шоколад и кока-кола е еквивалентно на даване на наркотик. Неговата нервна система ще откликне, като провокира хиперактивно поведение, а после, когато кофеиновият ефект премине, се получава спад – раздразнение, гняв, избухвания. Детето страда от кофеинова и захарна зависимост. Това, което сегашното общество е приело за “нормален” хранителен режим, не се приема добре от индиговите деца. Пилешкото, а и другите меса са пълни с хормони, антибиотици и химикали, повечето от консервираните и преработените храни също съдържат химикали. Като следствие, детето може да развие непоносимост към млечните и зърнените храни, която да предизвиква екземи, храносмилателни разтройства и проблеми с уши, нос, гърло.

Как да се справим с тези проблеми?
Образование:
Вашето индигово дете ще реагира добре на образователна система, която да балансира левия и десния мозък. Трябва да включва креативност, под формата на музика, изкуство, танц, театър. Най-добрата система за индиговите и кристалните деца е може би Валдорфската система, която първоначално максимилизира дясно-мозъчните елементи, а ляво-мозъчните се разиват като поддържащи. При тази система се акцентира върху “привързване” на детето към тялото му, тъй като много индигови деца се справят с проблемите като излизат от тялото си. Ако детето ви е диагностицирано като Хиперактивно с дефицит на концентрация /ADD или ADHD/, внимавайте с поставянето му на медикаменти, като например Ritalin, което си е наркотик /със странични ефекти и скрити симптоми/ и е направен да помогне на родителите и учителите да пречупят и дресират детето, вместо да му помогнат да изрази истинската си същност. Има хомеопатични алтернативи, които са по-малко вредни и по-ефективни.

Обкръжаващ стрес:
В първите години от живота на детето минимализирайте шума и стреса. Това означава да сведете до минимум телевизията, електронните игри и игрите с елемент на насилие. Окуражавайте го да свири на някакъв инструмент, да си представя, да чете, да оцветява, да рисува, да си разказвате истории. Създайте топла и спокойна атмосфера.

Храна:
Това е най-трудно да се спазва. “Нормалното” за нас пазаруване в огромните супермаркети означава, че детето ще бъде изложено на съблазните на “фалшивата” храна. Насочвайте се към натурални, органични и здравословни алтенативи.


Децата индиго – характеристики

-Имат силно развито себеуважение, връзка с произхода си;
-Знаят, че принадлежат на “тук и сега”;
-Имат силно изразено чувство за собственост;
-Имат трудности със спазване на дисциплината и признаване на авторитетите;
-Отказват да изпълняват заповеди и да бъдат направлявани;
-Нетръпеливи, изпитват трудност да чакат;
-Недоволстват срещу ритуално ориентираните системи, неизискващи творчество;
-Често имат по-добри идеи как да вършат нещата в къщи и на училище;
-Не се подчиняват;
-Не отговарят на празни обвинения, искат добра обосновка;
-Бързо се отегчават;
-Креативни са;
-Лесно се разсейват, могат да се занимават с много неща едновременно;
-Имат силно развита интуиция;
-Показват силна привързаност, както и обратното;
-Развиват абстрактно мислене от много малки;
-Надарени и талантливи са, много интелигентни;
-Често изглеждат безразлични и незаинтересовани, но могат да се фокусират, когато искат;
-Талантливи мечтатели, лесно визуализират;
-Имат мъдри, стари очи;
-Духовно интелигентни са и/или имат определени психически способности;
-Често изразяват външно яростта си и могат да имат проблеми с гнева;
-Имат нужда от нашата подкрепа, за да открият себе си;
-Тук са, за да променят света – да ни помогнат да заживеем в мир и хармония един с друг и да повишим вибрациите на планетата.

Как да различим деца индиго и деца кристали

Първото и основно нещо, което привлича вниманието в кристалните деца, са техните очи – големи, проницателни, знаещи до неочаквана за тяхната възраст степен. Ако установят зрителен контакт с вас, вече няма да ви оставят. Те действат хипнотично и имате чувството, че душата ви се разкрива пред тези очи...
Сигурно и вие сте забелязали, че това е особена нова раса, която е започнала да посещава нашата планета – щастливи прелестни деца, които толкова лесно прощават. Това е ново, в много отношения съвършено, поколение на века, на възраст 0-7 г., което не прилича на нито едно от предишните поколения.

ДВЕ ПОКОЛЕНИЯ ДЕЦА
По-възрастните деца «индиго» (тяхната възраст сега е от 7 до 25 г.) притежават качества, някои от които имат и кристалните деца. Двете поколения са свръхчувствителни и медиално способни, имат значими житейски задачи. Основното им различие е в техния характер. Индиго са различими по «бойния» си дух, а тяхната колективна цел е отстраняването на негодните системи. Те са тук, за да разрушат правителствени, образователни или правни системи, които не са добре интегрирани. За достигане на тази цел на тях им е даден «лесно възбудим» темперамент и огнена решителност.
Възрастните, които не желаят промени и имат позитивна нагласа към приспособимостта, може и да не разбират децата индиго. Те им приписват синдром на дефицита на вниманието. За нещастие, под влиянието на медикаментите, индиго често губят удивителната си чувствителност, спиритическите способности и «бойната» енергия.
За разлика от тях кристалните деца имат щастлива, безгрижна и уравновесена природа. Тези деца сформират това поколение, което ползва пътя, прокаран за тях от индиго.
Понятията «индиго» и «кристал» бяха дадени на тези поколения деца, защото те най-точно определят цвета на тяхната аура и енергия. В аурата на индиго има много синьо индиго. Това е цветът на «третото око» (чакрата на челото), енергийният център, който се намира вътре в главата между веждите и регулира способността да се възприемат енергията, виденията и духа. Голям брой индиго наистина са ясновидци.
Кристалните деца имат очи, които светят с многоцветни пастелни тонове. Те помагат да се разкрие красотата на кристалите и камъните.
Децата индиго чувстват лъжата. Те просто знаят, когато ги лъжат, уговарят, унижават или манипулират. Доколкото тяхната колективна цел е да се въведе човечеството в нов интегриран свят, детекторите на лъжата са важна част от тяхната мисия. Както вече споменахме, позицията на индиго е много опасна за доста от възрастните – индиго не са в състояние да се приспособят към «нездравословни» ситуации у дома, на работа или в училище. Те не могат да се разделят със своите чувства и да се престорят, че всичко е наред, освен ако не са под влияние на успокоителни средства или други медикаменти.

СПИРИТИЧЕСКИ СПОСОБНОСТИ НА КРИСТАЛНИТЕ ДЕЦА
Кристалните деца също проявяват спиритически способности – най-вече телепатия, която обаче води до забавено развитие на речта Това се интерпретира неправилно и съответно не се оценява по достойнство.
На провъзгласената от индиго нова Земя човечеството ще осъзнае по-добре интуитивния свят на своите мисли и чувства и ще зависи все по-малко от произнесените и написани думи. Комуникацията ще се осъществява по-лесно, бързо, прямо и честно – от душа към душа, от сърце към сърце. Още днес много от тях влизат в контакт чрез своите медиални сили и способности. Още повече, че общият интерес към паранормалното нарасна и се отразява навсякъде – в потока от книги, телевизионните програми и филми по темата.
Ето защо не е странно, че следващото след индиго поколение, е високо телепатично.. У много от кристалните деца се забелязва забавено развитие на речта – не е нищо необичайно те да проговорят за първи път на 3-4 г. възраст. Родителите им разказват обаче, че не са имали никакви проблеми с общуването с мълчаливите си наследници – напротив! Бащите и майките практикуват с кристалните деца обмен на мисли от сърце към сърце. Обръщат се към тях с комбинация от телепатия и изобретен от тях самите език от знаци и звуци (включително пеене).
Проблемите възникват само тогава, когато кристалните деца получат от медици или педагози диагноза «аномалия на речевото развитие». А и не е съвпадение, че с нарастващият брой на деца кристали, нараства и броят на децата с диагноза «аутизъм».
Съвършено вярно е, че кристалните деца се отличават от предишните поколения хора, но защо в тази разлика непременно се търси патология? Ако децата успешно общуват у дома и родителите нямат трудности, защо изкуствено да се създава проблем?
Критериите за диагностика на аутизма са ясни и еднозначни: аутистът живее в свой собствен свят, няма вътрешна връзка с обкръжението и другите хора. Аутистите не говорят, тъй като те са безразлични към общуването.Кристалните деца са пълна противоположност! Те се отнасят към групата на най-бодрите, общителни, дружелюбни, чувствителни, добри и социално активни от всички възможни поколения деца! Освен това е доста трудно да ги извадиш от спокойното им състояние, а и имат спиритически способности. Кристалните деца спонтанно помагат на страдащите. Аутистът никога не би го направил!

ВЪЗПИТАНИЕТО НА ТЕЗИ ДЕЦА
Тези деца заслужават почтително отношение, а не щампата «функционални нарушения», - ако въобще някъде и нещо е нарушено, то това са системите, към които те не могат да се приспособят в по-нататъшното развитие на хората. Ако започнем да усмиряваме тези деца като ги клеймим или им въздействаме медикаментозно, ние ще разрушим подаръка от небесата и ще унищожим цивилизацията, която тъкмо е започнала да пуска корени. За щастие съществуват множество позитивни решения и алтернативи, и същото това небе, което ни е изпратило кристалните деца, може да ни окаже помощ в тяхното възпитание.
Аз обърнах внимание на кристалните деца – на техните очи и възхитително притегателната им същност първо на моя семинар за ангелите, който провеждам по цялото Земно кълбо. Когато мислено разговарях с тях, получавах ясни отговори по същия начин. Наблюдавах как те се усмихват в отклик на моите духовно отправени комплименти и разбрах: «Тези деца чуват това, което мисля!».
Винаги ме е привличало да отделям в човешкото поведение образците и закономерностите. Макар и всички ние да сме различни като снежинките, тези снежинки все пак имат и общи признаци. В децата индиго намерих гореописаните черти, а докато наблюдавах кристалните деца, открих още по интересни неща.
Така, аз се влюбвах във всяко кристално дете, което срещах – техните сърца бяха толкова открити и изпълнени с любов, като на всеки от ангелите, с които съм влизала в контакт. Прости, незлобни и некапризни. Преди да заспя, си мислех за тях и като се събудех, намирах нова информация, духовен свят, които може би самите деца (?) ми предаваха на сън.
Всяка сутрин се събуждах с още по-голямо количество знания за кристалните деца отколкото предната вечер! Когато най-накрая започнах да правя доклади за тях, намерих необикновено възприемчиви слушатели – сред тях са много родители, баби и дядовци, учители на тези особени дечица, които те разпознаваха моментално в описанията ми.

РЕЗУЛТАТИ ОТ АНКЕТАТА:
Помолих моята публика и получателите, абонирани за новини по въпроса, да попълнят анкета за кристалните деца. Само за едно денонощие получих стотици попълнени анкети и аз прочетох хиляди страници, пълни с житейски истории и разкази, предадени от хора, които отглеждат и обучават тези удивителни деца.
По време на прегледа на анкетите се случиха две неща. Чувствах как моето сърце заби от любов и благодарност – самото четене на тези послания ме накара да се чувствам така, сякаш се намирам в присъствието на могъщи ангели! Бях обхваната от екстаз, но и същевременно, благодарение на присъствието на тези необикновени деца - от спокойствие. Кристалните деца са твърдо доказателство, че ние действително еволюираме.
Второто нещо се състои в това, че във всички послания се съдържаха ясни, тук мога даже да кажа «кристално ясни» примери и закономерности. Прочетох дузини приличащи си истории за кристалните деца, като например за тяхното отношение към животните, растенията, камъните и възрастните хора. А което е и особено интересно – многобройни разкази за деца, които общуват телепатично с родителите си, като при това сходствата бяха просто невероятни!.

Аз често можех да чуя от родителите: «Характеристиките на децата индиго не ми помогнаха особено – моето дете се оказа по-друго. Затова пък в описанието на кристалните деца виждам моето дете едно към едно.»
Бабите и дядовците разказваха за щастливите си отношения с кристалните деца. По цялото Земно кълбо наричаха кристалното дете «ангел», «любовта на моя живот», «истинската ми радост» и т.н. Аз установих, че не само кристалните деца, но и техните родители са особено чувствителни. Душите на кристалните деца избират такива домове, които могат да им дадат защитена и обогатяваща среда. Въпреки че срещах и деца, при които духовното съзнание на родителите беше изостанало, редом до тях бяха бабите и дядовците, които, като високоразвити Работници на Света помагаха да се съхрани душата и спиритическите дарби на детето. Преобладаващото мнозинство ми разказваха, че кристалното дете се явява за тях истински духовен учител, който може да им преподава по темата «Как да живеем в необикновена любов и дружелюбие».

В. Михайлова
Източник: chudesa.netКоментари
decata indigo
Написано от Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите на 2008-08-10 10:09:31
:zzz :) :p :zzz :grin

Само регистрирани потребители могат да пишат коментар.
Моля въведете вашето име и парола или се регистрирайте.

 
Google
 
 
 
Facebook
Advertisement
ТЕМИ ОТ СТАТИИТЕ
Статии
Октомври - месец на оралната хигиена
  Октомври - месец на оралната хигиена От 1 до 31 октомври 2010 година ще се проведе стан...
Още  ]
За начинаещи родители
За начинаещи родители! Десет стъпки към успешно кърмене (УНИЦЕФ/СЗО) Защо да къ...
Още  ]
Детски болести
Детски болести Характерни болести за периода 0-4 месеца {mospagebreak}   А Алергичен...
Още  ]
Гладният ученик е лош ученик
Гладният ученик е лош ученик Научете детето си да се храни правилно Никога не трябва да...
Още  ]
Синдром на Аспергер
Синдром на Аспергер Как да разбираме учениците със синдром на Аспергер? Напътствия за учители ...
Още  ]
  Моето Дете