Търсене:
 
      Начало Статии и интервюта Сайт Национален Форум" Моето дете"- moetodete.com на 2 годинки! 30 03 2020      
 
Оценка: / 3
СлабОтличен 

Сайт Национален Форум" Моето дете"- moetodete.com на 2 годинки!

Скъпи колеги, приятели, потребители и мами, на 25 април 2008 г. Сайт Национален форум "Моето дете"- moetodete.com навърши 2 години! На 25.04.06 г. едно семейство и 15 специалисти работещи с деца (педагози, психолози, лекари, юристи, социален работник и диетолог)- наши приятели създадохме още едно място в интернет пространството, където да споделим своя опит, радости и тревоги около развитието и възпитанието на нашите деца и възпитаници от 0 до 18 г. НФМД е уеб сайт и се разпространява безплатно и само чрез интернет! Благодарим за доверието и подкрепата на нашите 8177 потребители в сайта и 2120 във форума! Всяко едно от общо 4000- те ваши мнения по различни проблеми във форума и сайта е от особено значение за всички нас! През изтеклата година съвместно с художествено- творчески състави организирахме празнични програми за деца лишени от родителски грижи, сформирахме група доброволци и дамски клуб, организирахме петиция за промени в детското здравеопазване, активно сътрудничихме на Инициативата "Спаси, дари на..." в помощ на деца нуждаещи се от лечение в чужбина, наши специалисти участваха в
телевизионни предавания по различни теми свързани с децата. Специални благодарности на нашите специалисти и консултанти, които безвъзмездно помагаха със своя опит и мнения! На нашите приятели и приятелски сайтове, които подкрепяха нашите инициативи и си сътрудничихме в обмена на актуална информация! На ДКТ "Ив. Димов", Театър за деца "Дани и Деси", Ансамбъл "Златна Тракия", ДГ по изкуства и Дамски клуб към ПП ГЕРБ, с които съвместно зарадвахме децата отглеждани в ДМСГД и направихме празниците още по- вълнуващи за тях! На нашия медиен партньор Тв Рекординг- Аида! И разбира се на всички вас, нашите потребители и гости, които помогнахте на сайта да заеме успешно своето място в интернет пространството и да стане част от всички нас!
На 1-ви май се проведе втората годишна среща на нашия екип, присъстваха специалисти работещи с деца, приятели и потребители. Направихме оценка на своята работа и цели, споделихме становищата си относно детското здравеопазване и българското образование, бяха поставени проблемите за детската агресия и липсата на нравствено възпитание при подрастващите. Срещата завърши с молитва за здравето на българските деца в храм "Св. Димитър". Радваме се, че можем да помагаме с опит и насоки на родителите търсещи помощ и съвет за своите деца по различни проблеми. Особено се гордеем с това, че подпомагахме популяризирането на кампаниите на Инициативата "Спаси, дари на...". Надяваме се още дълги години да бъдем заедно! Да пожелаем успех на нашият ваш сайт!
Повече за нас, прочетете във форума:

Екип, цели на НФМД и контакт със специалистите.
Интервюта с нашите специалисти.
Инициативи и медийни участия на НФМД.
Петиция за промени в детското здравеопазване.
НФМД на 1 г.
Повече.

М.Чомпалова- педагог, създател и администратор на НФМДКоментари
Написано от Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите на 2008-05-02 16:09:31
Chestito!!! Radvam se che Vi ima,dai boje poveche hora kato vas. Pozdravqvam Vi za dobrata rabota i kato specialist socialen rabotnik i kato maika na 3 godishen palavnik. :)

Само регистрирани потребители могат да пишат коментар.
Моля въведете вашето име и парола или се регистрирайте.

 
Google
 
 
Facebook
Advertisement
ТЕМИ ОТ СТАТИИТЕ
Статии
Кампания на УНИЦЕФ за ранно детско разви...
Кампания на УНИЦЕФ за ранно детско развитие "МЪЛЧАНИЕТО ДНЕС РАЖДА ВИКОВЕ УТРЕ" Родител...
Още  ]
Няколко полезни правила за бременните же...
Няколко полезни правила за бременните жени Свързаното с бременността увеличаването н...
Още  ]
Дисциплината и децата
Дисциплината и децата Децата не винаги правят, това, което родителите искат. Когато дет...
Още  ]
Надие Карагьозова– секретар на МКБППМН-...
Надие Карагьозова– секретар на МКБППМН- Кубрат с приз “Приятел на децата” от Н...
Още  ]
Формиране на транспортна култура у децат...
Формиране на транспортна култура у децата Д-р Надие Карагьозова: Формирането на пътна к...
Още  ]
  Моето Дете