Търсене:
 
      Начало 02 04 2023      
 
Оценка: / 1
СлабОтличен 

ЧРД на НФ "Моето дете!

Скъпи приятели,
Сайт-Национален Форум "Моето дете" от 0 до 18г. на 25 април
2007 г. навърши 1 година и успешно зае своето място в интернет- пространството. Надяваме се, че успяхме да бъдем полезни на вас, родители. Специални поздрави и благодарности на всички наши приятели, специалисти, партньори и сътрудници, които безвъзмездно отдадоха на нас и на вас част от времето и знанията си. Благодарим за доверието на хилядите наши потребители и гости от целия свят!

По повод рождения ден на сайта, нашият екип организира своята първа среща на която присъстваха лекари, психолози, педагози, журналисти, родители и приятели. Бяха поставени различни теми, свързани със здравето, развитието, възпитанието и образованието на българските деца и най-често срещаните проблеми в българското семейство. В края на срещата, гостите на нашето мило тържество се помолихме за здравето и благоденствието на всички български деца в храм "Свети Димитър".


НФМД


Коментари
ЧЕСТИТО МЕРИ !!!!
Написано от \n Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите '>КРИСТИНА на 2007-05-12 01:18:22
:) ЧЕСТИТО !!!!!!!!!!!!! :p ВСЕ ТАКА НА ГОРЕ И НАПРЕД !!!!!!!!!! :zzz
Написано от Г.Илиева на 2007-05-14 21:11:17
4estit Praznik!!!!Blagodarim vi ot sarce!Jelaem vi mnogo li4ni i profesionalni uspehi!Badete zdravi i mnogo 6tastlivi!!!
Написано от М.Игнатова на 2007-05-14 21:11:59
Честита първа годишнина,здраве, щастие и успех на екипа на сайта и неговите сътрудници. Благодарим Ви за полезната и актуална информация. На мен много ми помогна за моята внучка и за всички приятелки с малки деца, които търсеха подходяща информация и при Вас своеврено я намираха. Голяма подкрепа е за всички родители и развитието на здрави и интелигентни деца. Радостни и благодарни сме, че има такива трудолюбиви и успяващи хора , като вашия екип в България. Благодаря Ви, за помощта. С уважение: М. Игнатова, Още веднъж искрено благодаря.
Написано от Д-р В.Евтимова на 2007-05-14 21:12:33
Честитя ви празника и ви пожелавам горещо да работите все така със съпруга си за воденето на уеб сайта. Нека Бог е с вас!

Само регистрирани потребители могат да пишат коментар.
Моля въведете вашето име и парола или се регистрирайте.

 
Google
 
 
Facebook
  Моето Дете