Търсене:
 
      Начало Статии и интервюта Ваксините 09 12 2022      
 
Оценка: / 5
СлабОтличен 
Съдържание на статията
Ваксините
Страница 2
Страница 3

Ваксина? Не,благодаря!

Още по темата за и против ваксините?

Много неща в живота възприемаме като даденост,без задълбочаване и без да се замисляме над тях.Медиите и безброй специалисти от всякакви области на науката и политиката,от училищата и университетите разпространяват много заблуди.Грешно би било да се твърди,че това става винаги с някакъв умисъл.Това е една валидна, в наши дни и от почти всички приета парадигма, в която вярваме ,без в действителност да знаем.
Ваксините не действат!

Общоприетото мнение е, че ваксинирането е благодат, пази ни от болести и е нещо благоприятно за нашето здраве.Това твърдение успешно се подкрепя от фармацевтичната промишленост, много лекари и други икономически заинтересовани кръгове. При по-задълбочен поглед се вижда обаче, че ваксинирането в никакъв случай не ни пази от болести, а напротив – докарва ни болести. Исторически погледнато ваксините са е една от най-големите грешки на съвременната традиционна медицина. Обхватната литература и многобройните изследвания по цял свят дават безспорно доказателство за това. Въпреки, че човечеството се ваксинира от 200 години, медицината още ни дължи доказателство за ефикасността на ваксините. Много родители съобщават, че децата им са се разболели въпреки ваксините и в повечето случаи са имали и усложнения.

Отговорност носите Вие, не лекарите!
Много лекари,особено педиатри, ваксинират по навик, според установен имунизационен календар. Ако Вие като родител задавате въпроси или даже откажете ваксината, в повечето случай апелират към Вашата отговорност и Ви се представя ефикасността на ваксината като даденост. Вашето дете може да получи тежко увреждане от ваксината. Опасността, детето ви да получи увреждане чрез ваксинирането е многократно по-висока, отколкото да заболее впоследствие от самата болест, против която е ваксинирано. Отговорността за вашето дете няма да поеме никой лекар.Това е и винаги ще е ваша отговорност. Затова трябва да се информирате много добре, за да можете да вземете правилното решение. Фармацевтичната промишленост, като всяко предприятие, ориентирано към печалба, се стреми само към икономически успех. С ваксините се реализират огромни печалби. Принуждават ни с аргументи, които не могат да бъдат доказани и с ужасни описания на болести, които чрез ваксиниране уж могат да бъдат избегнати. Всеки човек неизбежно всеки ден влиза в контакт с голям брой причинители на болести, срещу които в повечето случаи няма ваксини. Въпреки това ние и децата ни не сме постоянно болни. Ние можем да се доверим в защитните сили на организма си. Затова подсилвайте имунната защита на детето си чрез здравословно хранене, кърмете го изключително поне 6 месеца и колкото е възможно по-дълго, погрижете се за хармонична семейна среда и имайте доверие на мощните защитни сили, които се изграждат така.
Недоказана ваксинационна теория
!

Имайте предвид, че никой не може да претегли научно ползата от една имунизация, камо ли да я докаже. Цифрите и твърденията, оповестени от заинтересовани от масови ваксинации на населението на цели райони, често са спекулативни и научно необосновани. Всяко ваксиниране е грубо атакуване на имунната система. Имунизирането води, най-вече при бебетата, до имунологичен шок.Той може да доведе до възприемчивост към инфекции, алергии, проблеми с развитието, автоимунни заболявания, увреждания на мозъка и много други.Характерно е, че болестите, при които имунната ни система е била засегната, се увеличават с увеличаване на броя на ваксините. В имунологията-науката, която се занимава с изучаването на причинителите на болестите и с имунната система, много въпроси не са изяснени.Вярна ли е въобще теорията за антиген-антителата? Очевидно не. Д-р Kalmar пише по този повод :”Антителата вероятно само имат функцията да прочистват организма от все още циркулиращи антигени.В динамиката на естественото действие на защитните сили на организма тяхната роля е само второстепенна.”Д-р .мед.н. J.Loibner смята ,че със сигурност антителата показват само,че някога е имало инфекция в организма.За ефикасна защита обаче имат значение други неща.В книгата “Основи и приложение на имунологията” от Roitt , Brostoff и Male четем: Разработването и употребата на ваксини се извършва без да се знае как точно действат защитните механизми на организма,така че на практика зависят само от емпиричните данни.”Ние като родители трябва да се стреснем, когато вече сме осъзнали,че върху нас и нашите деца се прилагат начини на лечение и терапии, които се основават на догадки,предположения, и допускания .
Ваксините като плод на генното инженерство увреждат бъдещите поколения
!
Отскоро се произвеждат и се рекламират ваксини от генно манипулирани организми. Не се ли завъртаме така в дяволски кръг? Докторът на естествените науки Stefan Lanka смята:” Така наречените генно манипулирани ваксини и организми се създават посредством активирана генетична субстанция,която не се среща в този вид никъде в природата.Тази субстанция се вкарва в тялото през кожата – чрез ваксина, или чрез генно манипулирана храна и достига до клетъчното ядро, където се приема и се съхранява.Това води впоследствие до нарушаване целостта на хромозомите. Трагедията е в това,че тази активирана наследствена субстанция достига не само клетките на тялото,а се натрупва и в яйцеклетките и сперматозоидите и индуцира в следващите поколения силни аномалии, каквито наблюдаваме при силно радиоактивно облъчване.Генно манипулираните ваксини водят до необратима промяна на собствения генетичен материал,който чрез смерматозоидите и яйцеклетките се предава после и на децата и тази промяна се отразява на всички следващи поколения.Занапред,ако трябва да се следва волята на фармацевтичната индустрия ,ще има само генно манипулирани ваксини.

Токсични вещества във ваксините:
В листовките към ваксините,които родителите на практика никога не виждат и тяхното съдържание,което в повечето случаи е известно само на лекаря,са написани много от засега известните странични действия, като напр. кожни обриви, възпаления на мозъчната кора , промени на кръвната картина,възпаления на нервите и т.н. Съединения на алуминия , като алуминиев хидроксид,антибиотици ,омаломощени или мъртви причинители на болести ,чужд белтък и отрови като фомалдехид ,всичко това може да бъде открито във ваксините. На производителите на мебели им е забранено да използват формалдехид ,защото е известно канцерогенното му действие.На децата ни обаче го инжектират директно в тялото.Също така почти всички ваксини съдържат тиомерзал.Това е живачно съединение ,което много трудно може да се отдели от организма.При децата тиомерзалът води до проблеми с концентрацията, трудности при учене, езикови проблем, липсваща логика, голямо неспокойство и др. Алуминиевият хидроксид се съдържа като подсилващо вещество в много ваксини.Проф.д-р.мед.н.H.Spiess (член на STIKO ,Берлин) пише : ” Действието на подсилващите вещества е комплексно и засега не е изучено подробно.” Използват ли нас и децата ни като опитни зайци?” Всички тези допълнителни вещества са канцерогенни,предизвикват алергии,водят до внезапно понижаване на кръвното налягане, до стомашни и чревни разстройства и т.н. Д-р J.-F. Grätz ,който в хомеопатичната си практика лекува много случаи на увреждания от ваксини, казва също, че всяка ваксина малко или много засяга и мозъка. Ваксините в никакъв случай не имитират естествена инфекция. Всяка ваксина е “коктейл” от много и различни вещества, който не се среща в природата.Освен това при всяко имунизиране в детето се вкарват многократно повече болестотворни организми, отколкото би могло да приеме при естествено заразяване.В повечето случаи ваксините се бият мускулно,а мускулите не са предвидени от природата за защита от навлизащи в тялото микроорганизми. Нито една детска или инфекциозна болест не е потисната от ваксина ,а пък камо ли изкоренена.Това ясно показват цифрите на различните здравни служби във всички страни. Напротив ,при въвеждане на дадена ваксина винаги се покачва броят на заболелите, след което положението бавно се нормализира. Това,че тези епидемиологични болести в наши дни нямат почти никакъв шанс ,се дължи само на хигиената,чистата питейна вода,канализацията ,по-добрият начин на хранене и добрите условия за живот.

Биологична катастрофа!
Д-р J.-F. Grätz пише в своята книга “ Имат ли смисъл ваксините?” : “Дългогодишните наблюдения и опитът показват, че хората от поколение на поколение стават все по-болни. Нека се замислим само за големия брой деца с невродермит, спастичен бронхит, астма, сенна хрема, алергия към животински косми, постоянни възпаления на средното ухо, легастения, хиперактивност, агресивност и склонност към насилие или физически и психически недъзи! По-късно – в пубертета се натрупват все повече проблеми с репродуктивните способности (проблеми с менструацията, запушване на маточните тръби, възпаления на яйчниците, генитални гъбични инфекции, извънматочна бременност, спонтанни аборти и мъртви раждания) до пълен стерилитет. Всичко това го нямаше в такъв размер при предното поколение, да не говорим за по-предното. Ако човечеството продължава така , е на път да стигне целенасочено до най – голямата биологична катастрофа, а именно само да си унищожи възпроизводителните способности! А какво означава това, няма нужда да обясняваме по-подробно. И голяма част от тези увреждания трябва да отдадем на така прехвалените ваксини! Нека да сме наясно с едно: Отдавна вече не става дума само за отделния човек. Става дума за всички нас тук на този свят, това обхваща цялото човечество.Всички вървим към една глобална катастрофа, ако не се научим да подхождаме към най-ценния ни дар - здравето с лична отговорност."

Помислете добре над това!
Вземете съзнателно решение при всяка една ваксина , дали да бъде поставена тя или не, след предварително подробно информиране и обмисляне.Не прибързвайте с решенията си. Ако сте притиснати от времето, отложете ваксинирането , за да имате време да съберете информация. Единствено вие, като родители, носите отговорност. Никой няма да вземе решение вместо вас. Прочетете някои специализирани книги. AEGIS ви предоставя каталог с литература ,третираща критично ваксините. Ние от AEGIS не можем да ви препоръчаме нито една ваксина с оглед на настоящото ниво на медицината.
Д-р на мед.н. G.Buchwald доказва в продължение на 40 години безполезността на ваксините. Неговото изказване е много точно: Ваксинирането не предпазва! От ваксинирането няма полза! Ваксинирането вреди!


Предисловие към текстовете за различните ваксини
:
Описването на детските и инфекциозни болести е много обемно и е невъзможно да бъде разгледано всеобхватно тук. Затова решихме да представим накратко всяка болест, всяка ваксина и страничните действия на ваксината, но с указанието, къде може да бъде намерена по-подробна и задълбочена информация за това. Ако имате въпроси към ваксини,които не са отразени тук,можете да ни пратите и-мейл или писмо или да ни се обадите по телефона.Чрез нашия безплатен телефон ( Става дума за Швейцария, бел. на пр.) Вие ще бъдете посъветвани компетентно. В нашето списание AEGIS IMPULS винаги в главната тема се описва детайлирано по една ваксина. Ако си поръчате от Германия или Австрия при нас книга или изданията на IMPULS ,ние ще задвижим Вашата поръчка директно до дистрибутора във Вашата страна,за да не плащате излишни такси.

Източник: www.aegis.ch/neu/index.htm 
Google
 
 
 
Facebook
Advertisement
ТЕМИ ОТ СТАТИИТЕ
Статии
Детският труд – възпитание или експлоата...
Детският труд – възпитание или експлоатация? Интервю с Наталия Кирова – главе...
Още  ]
ІХ Международен младежки фестивал на изк...
ІХ Международен младежки фестивал на изкуствата „Музите” Сдружение Музите и...
Още  ]
От телевизора децата затлъстяват и затъп...
От телевизора децата затлъстяват и затъпяват? Не толкова отдавна английски учени публикува...
Още  ]
Нощното напикаване – стрес за майките
Нощното напикаване – стрес за майките Нощното напикаване може да притесни и най-с...
Още  ]
Пубертет
Пубертет Пубертетът при момчетата и при момичетата Пубертет, най-общо, се нарича фазата ...
Още  ]
  Моето Дете