Търсене:
 
      Начало Зов за помощ 22 08 2018      
 
Оценка: / 0
Що е единен дарителски номер?
Image

Единен дарителски номер вече и в България! Български дарителски форум и фондация “Помощ за благотворителността в България” обявиха старта на DMS в България – единна система за даряване чрез SMS и телефонни обаждания. Партньори на проекта в България са GLOBUL, vivatel, БТК и TERACOMM. DMS е регистрирана търговска марка, разработена за първи път в Чехия в партньорство от Чешкия дарителски форум, Vodafone, Telefonica и T-Mobile.
Напиши коментар (1 Коментари)
 
Оценка: / 1
Гергана
Image

Гергана Табакова е на 4 години и 7 месеца. Ражда се с тежка родова асфиксия с неврологична симптоматика. На седмия ден е преведена в Клиника по неонатология, където състоянието й е стабилизирано и след 20 дни е изписана. Само месец по-късно, Гери започва ежедневна рехабилитация и масажи по съвет на невролозите. На 5 месеца й поставят диагнозата детска церебрална парализа – лява спастична хемипареза.

Напиши коментар (5 Коментари)
 
Оценка: / 1
Марчело
Image

Марчело се ражда на 5 октомври 2007 год. недоносен и със здравословни проблеми. Най-тревожни са вродената пневмония, сърдечния шум и ретинопатия на двете очички. Това налага да бъде поставен в кувьоз през първите два месеца. В началото на декември е преведен в ДМСГД – Варна, където му е направена криотерапия на очите.

Напиши коментар (2 Коментари)
 
Оценка: / 2

Светльо си отиде...

Светльо

Светльо си отиде...
Днес, около 12 часа на обяд българско време, Светльо напусна този свят.
Няма подходящи думи за такива моменти.
Няма и лек за болката.
И Светльо го няма.
Но светлият му поглед още боде душите ни.
Ангелите вече са с един повече!
Сбогом, мило дете и почивай в мир!


"Спаси, дари на..."
НФ "Моето дете"
10.03.2008 г.


Продължението ТУК...

Напиши коментар (2 Коментари)
 
Оценка: / 0
Джансу
Image

Малкото момиченце на снимката е Джансу Ибрямова от Русе, на 1 годинка и 10 месеца. Страда от ретинопатия на двете очички. Детето се ражда в седмия месец от бременността. По тази причина Джансу прекарва 2 месеца в кувиоз. Още след първия месец, лекарите съобщават на майката, че детето има проблем с очите и незабавно го транспортират в СБАГАЛ Варна, неонатологично отделение, където е извършена криотерапия.
Напиши коментар
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Google
 
 
Facebook
Advertisement
  Моето Дете